DRUGI KRUG UPISA: 69 mesta na budžetu na Građevinskom fakultetu u Subotici
Foto: KURIR

Prijavljivanje u ponedeljak

DRUGI KRUG UPISA: 69 mesta na budžetu na Građevinskom fakultetu u Subotici

Društvo -
Kandidati će prijemni ispit iz matematike polagati na srpskom ili mađarskom jeziku, 6. septembra

SUBOTICA - Prijavljivanje kandidata u drugom upisnom roku za studije na Građevinskom fakultetu Subotica, Univerziteta u Novom Sadu, obaviće se prvog septembra. Kako je saopšteno iz ove obrazovne institucije, na osnovne akademske studije se mogu upisati kandidati sa završenim srednjim obrazovanjem u četvorogodišnjem trajanju.

Kandidati će prijemni ispit iz matematike polagati na srpskom ili mađarskom jeziku, 6. septembra.

Preliminarna rang-lista biće poznata 16. septembra, dok će konačna rang-lista biti objavljena 18. septembra, nakon čega će se 19. i 20. septembra vršiti upis primljenih kandidata. Dokumentacija koja se podnosi prilikom prijave kandidata je diploma srednje škole i overena fotokopija, svedočanstvo za svaki razred i overene fotokopije, originalni izvod iz matične knjige rođenih (sa JMBG brojem), kao i dokaz o uplati naknade za polaganje prijemnog u iznosu od 2.200 dinara.

Fakultet će primiti ukupno 93 nova studenta od kojih čak 69 studenta na finansiranje iz budžeta, a studenti, po želji, mogu da se opredele za studijske module: Konstrukcije, Hidrotehnika i vodno inženjerstvo okoline, Saobraćajnice i novoakreditovani modul Arhitektonsko inženjerstvo. Kandidatima koji su položili prijemni ispit na nekom od tehničkih fakulteta u Srbiji može da bude priznat postignuti uspeh bez polaganja prijemnog. Budžetski studenti imaju mogućnost da dobiju smeštaj i hranu u okviru Studentskog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track