DUŠAN PETROVIĆ: VAC i ostali rukovodili su se isključivo svojim poslovnim interesima!
Foto: Nemanja Pančić

Zajedno za Srbiju

DUŠAN PETROVIĆ: VAC i ostali rukovodili su se isključivo svojim poslovnim interesima!

Društvo -
Više puta sam izjavio, da nemam saznanje da je bilo ko učinio, bilo šta, mimo svoje slobodne volje, ili na bilo koji način nezakonito, u vezi sa pravnim poslovima vezanim za vlasništvo nad Politikom i Novostima, u vreme pre formiranja Vlade, u leto 2012. godine, rekao je za Kurir lider "Zajedno za Srbiju" Dušan Petrović.

Prema njegovim rečima nemački VAC je imao jasnu nameru da svoju imovinu u Srbiji proda, a svi koji su sa njima o tome pregovarali činili su to svojom slobodnom voljom.

"Dakle, prema mojim saznanjma, kako nemačka kompanija, tako i drugi učesnici u ovom procesu, vodili su se isključivo svojim poslovnim interesima. Takođe, nemam saznanje da je u svim ovim događanjima, u vremenu o kojem govorim, javni inters oštećen, na bilo koji način", rekao je bivši ministar pravde.

Podsetimo, vlasnik Kurira, danas je uputio javnosti otvoreno pismo u kome objašnjava koliko su pritisci na medijie, a to je izazvalo Pink i Informer da intenziviraju prljavu kampanju laži i obmana na račun Kurira.

Takođe, Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma", dobio je zadatak od državnih organa da laže i iznosi dezinformacije o Kuriru, Aleksandru Rodiću i njegovoj porodici, a za uzvrat mu je skinuta nanogica posle samo 5 meseci kućnog pritvora.

Kontraverznom biznismenu je trebalo samo dva dana posle skidanja nanogice da krene u brutan napad na Aleksandra Rodića, pa je već danas na TV Pink izneo niz neistina u razgovoru sa Draganom J. Vučićevićem.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track