(KURIR TV) FINALE AKCIJE KURIRA, PERTINIJA I NEXTA: Igračke i sokići oduševili mališane

Uspeh s igračkama

(KURIR TV) FINALE AKCIJE KURIRA, PERTINIJA I NEXTA: Igračke i sokići oduševili mališane

Društvo -
U više od 20 prodavnica igračaka „Pertini toys“ vladala je gužva jer su deca došla po poklon - „Playmobil“ figure i „Bući Bući“ sokić
1 / 16 Foto: Decak, Pertini

BEOGRAD - Veliki broj dece i njihovih roditelja juče je došlo u neku od „Pertini“ prodavnica igračaka širom Srbije po svoju „Playmobil“ figuricu i „Bući Bući“ sokić, koji su dobili na poklon u velikoj akciji „Igračka za svako dete“ koju su organizovale dnevne novine Kurir i kompanije „Pertini“ i „Next“.- Super su igračke! Uzela sam princezu zato što je lepa, ali ipak neću da budem princeza kad porastem, već veterinar. Uzela sam i sokić od jabuke - rekla nam je Tea Tomić (7) zadovoljno držeći svoju roze igračkicu u rukama.

http://www.youtube.com/watch?v=QWfESM2XdqU

Sve što je trebalo da uradite kako biste dobili igračku renomiranog nemačkog brenda „Playmobil“ bilo je da pravilno popunite talon i sakupite pet sličica koje su objavljivane u Kuriru proteklih nedelju dana.

Igračke i sokić mogu da se preuzmu u periodu od 28. maja do 6. juna, i to u u više od dvadeset prodavnica „Pertini“ koje se nalaze širom Srbije. Količine su ograničene, a jedna osoba može da preda najviše tri popunjena talona. „Playmobil“ figurice prilagođene su uzrastu od četiri do 12 godina, podstiču dečju maštu, razvijaju motoričke sposobnosti i potpuno su zdrave za decu.

Novi SadI DEKE POMAGALEU prodavnice „Pertini“ u Novom Sadu juče je ulazilo mnoštvo dece s roditeljima, bakama i dekama kako bi podigli svoju figuricu.- Presrećan sam što sam dobio igračku. Dva kupona sam ja sakupio, a ostale je moj deda, koji je svaki dan išao negde i kupovao Kurir. Volim životinje, pa sam izabrao igračku veterinara - rekao je Andreja Šavljar (5) iz Novog Sada.(S. S. S.)

ČačakJEDVA ČEKAJU NASTAVAK IGREViše od 100 čačanskih mališana juče je u prodavnici igračaka u Kuželjevoj 9 preuzelo svoje poklone.- Baka mi je seckala kupone, a komšinica joj je pomagala. S nestrpljenjem očekujem naredno kolo, u kome ću pojačati tim, čiji će zadatak biti da obezbedi dovoljan broj kupona za celu kolekciju igračaka - rekao je David Prelić (8)(D. Č.)

KragujevacPOMAMA ZA FIGURICAMADa je i u Kragujevcu vladala prava pomama za „Playmobil“ figuricama i „Bući, Bući“ sokićima potvrđuje i podatak da je u „Pertinijevoj“ prodavnici juče, samo do podneva, nekoliko desetina ljudi predalo više od 70 talona sa sličicama koje su u Kuriru objavljivane prethodnih dana.- Doneo sam dva talona za sina, pa ćemo videti šta ćemo da dobijemo. Igra je veoma simpatična. Redovno čitam Kurir i drago mi je da su se moje novine prve setile najmlađih - kaže Ivan Srećković iz Kragujevca.(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track