FINALE KURIR, PERTINI I NEXT AKCIJE: Od danas preuzmite poklon igračku  i sokić

Radost mališana

FINALE KURIR, PERTINI I NEXT AKCIJE: Od danas preuzmite poklon igračku i sokić

Društvo -
Od danas u više od petnaest Pertini prodavnica igračaka širom Srbije, možete uzeti svoj Playmobil i Bući Bući sokić

Velika akcija „Igračka za svako dete“, koju su organizovali dnevne novine Kurir, Pertini i Next stigla je do finala.

Svi oni koji su pravilno popunili talon i koji su sakupili svih pet sličica koje su objavljivane u Kuriru proteklih nedelju dana imaju mogućnost da dobiju igračku renomiranog nemačkog brenda Playmobil.

Igračke i sokić mogu da se preuzmu u periodu od 28. maja do 6. juna, i to u u više od 20 Pertini prodavnica igrača koje se nalaze širom Srbije. Količine su ograničene, a jedna osoba može da preda najviše tri popunjena talona.

Poklon igračke nalaziće se u vidno označenoj kutiji u Pertini prodavnici igračaka. Popunjen talon važi za jednu igračku i ne odnosi se na Playmobil igračke koje su u redovnoj prodaji. Talon predajte u radnji kada preuzmete igračku. Pogledajte spisak radnji u kojima možete da preuzmete igračku i sokić:

BEOGRADSinđelićeva 4/1, VračarSinđelićeva 4/2, VračarFrancuska 32, DorćolKnez Mihailova 21, TC MilenijumJurija Gagarina 151b, TC PiramidaKralja Milana, RK BeograđankaPožeška 83A, Banovo brdoGospodska 13, Zemun PANČEVOTrg Nikole Tesle 13 KRAGUJEVACDelta park KRUŠEVACTrg Fontana 28 NOVI SADBulevar oslobođenja 60A (Aleksandar bulevar centar),Dunavska 8 NIŠObrenovićeva bb PARAĆINBulevar Vojvode Mišića 5 POŽAREVACStari korzo 38 ČAČAKKuželjeva 21 ŠABACCapitol Park JAGODINAVivo Shopping Park KRALJEVOOmladinska 28

BORMoše Pijade 74

http://www.youtube.com/watch?v=U1mObFb-E2I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track