IVAN IVANOVIĆ: Informerovim lažima smeje se Srbija, nema razloga da to plaćate!
Foto: Marina Lopicic

List s kojim se sprda ceo region

IVAN IVANOVIĆ: Informerovim lažima smeje se Srbija, nema razloga da to plaćate!

Društvo -
Ovih laži ima dosta, hteo sam da pokažem samo ove tri lako proverljive. Kao konzument medijskih proizvoda imam samo dva apela - nema razloga da plaćate laži i pozivam sve da ga ignorišete i da pokažete da je ovo normalna zemlja, rekao Ivanović

Voditelj Ivan Ivanović večeras je, uz salve smeha, podsetio na neke od najčuvenijih izmišljotina "službenog glasnika" Informer.

- Ovih laži ima dosta, hteo sam da pokažem samo ove tri lako proverljive. Kao konzument medijskih proizvoda imam samo dva apela - nema razloga da plaćate laži i pozivam sve da ga ignorišete i da pokažete da je ovo normalna zemlja - zaključio je Ivanović.

Čuvena, ali ne i najpoznatija među stotinama lažnih vesti je "koncert" Bilija Ajdola u Beogradu!- To nije bio samo rokenrol. Da li ste spremni na prašenje pod tvrđavom. Biće vruće u gradu, rekao je Bili Ajdol u Informeru. Jako lep tekst, ali jedini problem je u tome što se taj koncert nikada nije desio, a o kome je Dragan J. Vučićević pisao. Prva dokazana laž - rekao je Ivanović i prešao na aferu "Kolinda".

- Kao što je svima poznato, na slici nije hrvatska predsednica - rekao je Ivanović pokazujući najčuveniju fotografiju s naslovne strane "službenog glasnika".

- Čak i da jeste ozbiljna je sramota da se ovako piše. Ali to je samo druga dokazana laž - nastavio je voditelj.

- Kakav lažov strašan lažov, pisalo je na naslovnoj strani o emisiji Ivana Ivanovića. U ovom tekstu u piše da se emisija emituje ponedeljkom. Svi, ipak znao da je danas petak - dodao je okružen smehom publike u studiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track