JEL OVO IKO VIDEO: Prostački vic u knjizi šala za decu?!
Foto: Facebook Pt

Neviđena bruka

JEL OVO IKO VIDEO: Prostački vic u knjizi šala za decu?!

Društvo -
"Ja sam morala tu knjigu viceva za decu da sakrijem... Svako malo me ćerka pitala: Šta znači ovo ili ono?! Kad sam počela da čitam iste, umalo me kap nije strefila", prokomentarisala je jedna majka

BEOGRAD - Kupila klincu knjigu viceva "Šale za male", kako bi vežbao čitanje latinice, kad ono - prvi vic u knjizi..., objavila je na svom Fejsbuk profilu Biljana Lukić, nekadašnja voditeljka Studija B i Kanala SOS, koja se posle novinarske karijere otisnula u marketinške i spisateljske vode.

Neprijatno iznenađena Lukićeva je na svoj FB postavila fotografiju stranice na kojoj je, može se reći, prilično neukusan vic sa aluzijom na promiskuitetan seks koji nikako ne bi mogao da se podvede pod "šale za male".

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Njeno mišljenje, kako se pokazalo u komentarima, dele i drugi roditelji među kojima je i jedna majka koja je napisala da je morala da sakrije knjigu šala namenjenu najmlađima.

Kupila klincu knjigu viceva "Šale za male", kako bi vežbao čitanje latinice, kao ono - prvi vic u knjizi:

Posted by Biljana Lukic on Monday, June 29, 2015

"Ja sam morala tu knjigu viceva za decu da sakrijem... Svako malo me ćerka pitala: Šta znači ovo ili ono?! Kad sam počela da čitam iste, umalo me kap nije strefila", prokomentarisala je. Druga komentatorka je pak na ovu temu napisala: "U moje vreme decu su donosile rode ovo trnje mi nije poznato".

Knjigu je štampala jedna izdavačka kuća iz Sopota.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track