Još niže cene u ATLAS Salonu nameštaja!
Foto: Pr

Još niže cene u ATLAS Salonu nameštaja!

Društvo -
Zbog velikog interesovanja posetilaca, RASPRODAJA EKSPONATA u salonu nameštaja ATLAS na Autokomandi se nastavlja do kraja juna uz još NIŽE cene

Podsećamo vas da kompanija Atlas, 01. jula planira otvaranje svog najvećeg maloprodajnog objekta na novoj lokaciji preko puta Kombank Arene u Beogradu. Salon će se prostirati na 1.500 kvadratnih metara, a posetioci salona će moći da uživaju u eksponatima potpuno nameštenih stanova različitih kvadratura. Tim povodom ATLAS nameštaj nastavlja RASPRODAJU eksponata u svom postojećem salonu u Beogradu, u Bulevara Oslobođenja 61, preko puta restorana Franš. Ovo je ujedno jedinstvena prilika za sve naše prijatelje i potrošače da do kraja juna kupe komade nameštaja ili asesoare koje su dugo priželjkivali, po još nižim cenama u odnosu na majske. Predstavljamo vam neke od eksponata vrhunskog kvaliteta i dizajna koje možete nabaviti po pristupačnim cenama:Model Bolero i fotelja MOSKVA u ljubičastom ekskluziv štofu, ugaona garniture BOHINJ u crnoj indy koži i INFINITY garnitura u braon koži biće na sniženju od 70 %. Zatim, model REBEKA u ekskluziv štofu na sniženju od 55% i dnevni boravci iz našeg OMNIA programa uz sniženje od 40 %.Model “NEVA”, malih dimenzija, sa mehanizmima koji omogućavaju savršen položaj vaseg tela u ekskluziv koži biće na popustu od 45%. (model sa slike)

“NEVA”
“NEVA”

Model “ROSCHE” u premium štofu na popustu od 50%. (model sa slike)

“ROSCHE”
“ROSCHE”

Model “CITY”, najprodavaniji model, kod kojeg avangardni izgled nije narušio udobnost i tehničke karakteristike. Sedišni i naslonski deo su ispunjeni visoko-elastičnom penom koji omogućavaju prilagođavanje i oblikovanje prema telu. Može se kombinovati sa istovetnom foteljom sa okretnom stopom urađenom u visokom sjaju. Dostupan je uz sniženje od 35% (model sa slike)

“CITY”
“CITY”

Više na www.atlasuzice.com

Ili na ATLAS you tube kanalu

http://www.youtube.com/watch?v=sZFXk-ROMlo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track