KAD PLAGIRA SLUŽBENI GLASNIK: Vučićević prepisao tekst iz Kurira pa ga nazvao ekskluzivom!
Foto: Damir Dervisagic

Sramotno

KAD PLAGIRA SLUŽBENI GLASNIK: Vučićević prepisao tekst iz Kurira pa ga nazvao ekskluzivom!

Društvo -
Loši đaci su uvek prepisivali od boljih - tako i Informer prepisuje od Kurira. To nije ništa novo. Kao što nije ništa novo da Dragan J. Vučićević po ko zna koji put pokušava da obmane građane Srbije

Dragan J. Vučićević, kao i svaki loš đak rešio je da prepisuje od boljeg - pa je tako u današnjem Informeru osvanuo tekst koji je u Kuriru objavljen još prošle godine.

Očigledno da glavnom uredniku Službenog glasnika percepcija nije jača strana.

Prvo je uspeo da pomeša porno zvezdu sa aktulenom predsednicom hrvatske pa se posle izvinjavao na sva zvona. A sada je u svom Službenom glasniku objavio tekst o malverzacijama nekadašnje vlasti. I sav ponosan napisao - "otkriva Informer", zaboravljajući da naglasi da je to Kurir otkrio još 27.09.2014. godine.

Ali ma šta mislio urednik "Informera" - narod u Srbiji nije glup.

Kad se stvari "poklope", nekadašnji premijer Vlade Srbije Mirko Cvetković rekao je tada za Kurir da ne može time da se bavi jer je kako je rekao "već dve nedelje van zemlje". Za divno čudo, i kada ga je Informer pozvao za izjavu Cvetković se ponovo obreo van zemlje - na nekakvom službenom putu?!

Ovim je Vučko još jednom pokušao da obmane građane.

Ništa "novo" Informer nije saznao i otkrio, niti se pojavio "najnoviji dokaz" - kako je to glamurozno najavio Vučko u nadnaslovu svog plagijata. Naime jedino što je on uspeo da "otkrije" jeste tekst u Kuriru od prošle godine koji se temeljno bavi ovom temom.

INFORMER - 02. 03. 2015.

KURIR - 27.09.2014.

Loši đaci su uvek prepisivali od boljih - tako i Informer prepisuje od Kurira. To nije ništa novo. Kao što nije ništa novo da Dragan J. Vučićević po ko zna koji put pokušava da obmane građane Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track