KONAČNO DOBRE VESTI ZA ZIMOGROŽLJIVE: Srbija danas U PLUSU, po podne RAZVEDRAVANJE
Foto: Shutter

Vremenska prognoza

KONAČNO DOBRE VESTI ZA ZIMOGROŽLJIVE: Srbija danas U PLUSU, po podne RAZVEDRAVANJE

Društvo -

U Srbiji se danas ujutro očekuje umeren i jak mraz sa temperaturom između minus devet i minus 18 stepeni, u planinama do minus 20.

Tokom dana, u većem delu zemlje malo i umereno oblačno, suvo i malo toplije, samo pre podne na severu uz više oblačnosti ponegde sa slabim snegom. Temperatura od minus dva do tri stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: AP
Foto: AP

U Beogradu će danas ujutro i pre podne biti oblačno sa slabim snegom. Posle podne malo i umereno oblačno, suvo i toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko minus devet, a najviša dnevna oko tri stepena.

Foto: AP
Foto: AP

U Srbiji se, prema prognozi za sedam dana, tokom noći između četvrtaka i petka i u petak ocekuje kiša koja će se ponegde, uglavnom na severu i istoku, lediti na tlu, upozorio je Republički hidrometerološki zavod.

MRAZ SVE DO PROLEĆA: Evo kada stiže NOVI LEDENI talas u Srbiju!

Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno i olujni. Uveče i tokom noći uz pad temperature susnežica i sneg se očekuju i u nižim predelima.

Foto: Tanjug/Tanja Valič
Foto: Tanjug/Tanja Valič

U subotu oblačno, mestimično sa snegom.U nedelju suvo i hladno. Uveče na jugozapadu novo naoblačenje sa snegom. Zatim do kraja perioda oblačno, mestimično sa snegom, navodi RHMZ.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: On je očistio od snega ceo KRUG DVOJKE i ima poruku za vas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track