KRKA III MUNJEVITO NAPREDOVAO: Mlađani Stefan (27) drugi čovek Privredne komore Beograda!
Foto: FB Pt

Nova srpska dinastija

KRKA III MUNJEVITO NAPREDOVAO: Mlađani Stefan (27) drugi čovek Privredne komore Beograda!

Društvo -
Jedan od dvojice sinova Milana Krkobabića imenovan je na novu funkciju pre oko mesec dana, a samo tri godine trebalo mu je da od dolaska u Centar za ekonomsku politiku PKB postane sekretar za mala i srednja preduzeća, a potom i da se vine do samog vrha menadžmenta

BEOGRAD - Stefan Krkobabić (27), čiji je pokojni deda Jovan bio potpredsednik vlade, a otac Milan je aktuelni direktor Pošte, imenovan je za potpredsednika Privredne komore Beograda (PKB).

Stefan, jedan od dvojice sinova Milana Krkobabića, imenovan je na novu funkciju pre oko mesec dana, a samo tri godine trebalo mu je da od dolaska u Centar za ekonomsku politiku PKB postane sekretar za mala i srednja preduzeća, a potom i da se vine do samog vrha menadžmenta.

Uz četvoricu potpredsednika Komore, koji u proseku imaju po 55 godina, golobradi Krkobabić imenovan je za potpredsednika za socijalno preduzetništvo i jednog od glavnih saradnika prvog čoveka Komore Beograda.

Ponosni otac Milan potvrdio je, piše Blic, da mu je sin imenovan na novu funkciju, da će videti kako će se snaći u novim obavezama, ali i da se ne bavi politikom.

Stefan se u Komori prvi put obreo 2012, kada je na čelu te institucije bio Milan Janković, tadašnji odbornik u Skupštini grada s liste SPS-PUPS-JS.

Potpredsednici Komore (Foto: Privredna komora Beograda printscreen)
Potpredsednici Komore (Foto: Privredna komora Beograda printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track