(KURIR TV) FAJGELJ: Vučić policiju i sudstvo koristi za lične obračune!
Foto: Media Centar

Premijer privatizovao državne ustanove

(KURIR TV) FAJGELJ: Vučić policiju i sudstvo koristi za lične obračune!

Društvo -
Profesor na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu Andrej Fajgelj, povodom premijerovog saslušavanja i podvrgavanja poligrafu, kaže da je ovo samo poslednji u nizu dokaza da živimo u policijskoj državi.

Fajgelj u izjavi za Kurir ističe da premije Srbije Aleksandar Vučič koristi policiju i državne ustanove sistema, pa očigledno i sudstvo, kao svoje botove za stranačke i lične obračune sa neistomišljenicima i svima koji ga kritikuju.

"Ja se sećam da ni Slobodan Milošević ovako nešto nije radio, to stariji od mene sigurno bolje znaju. To ni Tito nije radio nakon onih prvih najstrašnijih godina Golog otoka", objašnjava Fajgelj.

On dodaje i da je Vučić premijer koji penzionerima oteo 10 odsto penzija kao da je to "njegova prćija".

"To su ti ljudi zaradili godinama vrednog rada i onda on prosto dođe i uzme im to. Taj čovek se ponaša kao kabadahija koji je upao u srpsku vlast i radi šta mu se prohte", završava on.

Podsećamo, bivši direktor Kurira Aleksandar Kornic naveo je u krivičnoj prijavi Višem javnom tužilaštvu da su ga Dragan J. Vučićević, vlasnik Informera, Damir Dragić, direktor tog lista, Andrej Vučić, brat predsednika Vlade, ali i Aleksandar Vučić lično odveli u podrum jedne kafane u Zemunu i tražili od njega da lažno optužim Aleksandra Rodića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track