(KURIR TV) MIROVIĆ: Pokušavaju da ućutkaju Kurir, narod neka odluči ko je u pravu!

Država ima mnogo većih problema

(KURIR TV) MIROVIĆ: Pokušavaju da ućutkaju Kurir, narod neka odluči ko je u pravu!

Društvo -
Profesor Pravnog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici Dejan Mirović, povodom premijerovog saslušavanja i podvrgavanja poligrafu, kao i nizu optužbi koje je na račun Kurira izneo glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, kaže da je sve to jedna vrsta cirkusa, nedostojnog ozbiljne države.

Mirović u izjavi za Kurir ističe da problemi evidentno postoje, kao i da su oni počeli Vučićevim putom u Kinu i, kako navodi, "histeričnim ispadima Vučićevića" koji su potom usledili.

"Ja zaista ne razumem zašto je to odjednom najvažniji državni problem. Naša zemlja ima mnogo ozbiljnije probleme, pa bih preporučio ministru Nebojši Stefanoviću da se bolje time bavi, nego što istražuje kako koji medij izveštava. Bolje im je da se bave Kosovom i Metohijom i očajnim položajem u koji je Srbija dovedena njihovom ekonomskom politikom", objašnjava Mirović.

On dodaje i da je narod taj koji treba da odluči da li je Kurir u pravu.

"Ovde je reč o ućutkivanju jednog lista, jer je prešao na opozicionu stranu gledanja problema", završava Mirović.

Podsećamo, bivši direktor Kurira Aleksandar Kornic naveo je u krivičnoj prijavi Višem javnom tužilaštvu da su ga Dragan J. Vučićević, vlasnik Informera, Damir Dragić, direktor tog lista, Andrej Vučić, brat predsednika Vlade, ali i Aleksandar Vučić lično odveli u podrum jedne kafane u Zemunu i tražili od njega da lažno optuži Aleksandra Rodića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track