LETO U MAJU: U ponedeljak kiša, a u utorak čak 33 stepena!
Foto: Beta

Uživajte u suncu

LETO U MAJU: U ponedeljak kiša, a u utorak čak 33 stepena!

Društvo -
U sredu uveče i u četvrtak očekuje se naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature za oko 10 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti oblačno, temperatura će biti do 27 stepeni, a posle podne i uvece očekuje se kratkotrajna kiša, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Duvaće slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura biće od deset do 15, a najviša od 24 do 27 stepeni.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno i umereno toplo. Uveče je moguća kratkotrajna kiša sa grmljavinom. Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura biće 15, a najviša 26 stepeni.

U Srbiji će u utorak i sredu biti sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom do 33 stepena. U sredu uveče i u četvrtak očekuje se naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature za oko 10 stepeni. U petak i subotu biće pretežno sunčano i umereno toplo.

Od nedelje će biti promenljivo, sa poslepodnevnim pljuskovima i grmljavinom. U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremeske priike.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 4. maj 2015. godine:

Relativno povoljan uticaj biometeoroloških prilika može usloviti smanjenje tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Osobama sa srčanim problemima se i dalje savetuje oprez. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track