MIRA TRAŽI ĆERKU: Rodila sam te živu i zdravu 1992, sutradan te nije bilo! Znam da si živa!
Foto: Facebook Printscreen Mira Sladaković Tošić

Rekli su joj da je mrtva, a ona živi za dan kada će je zagrliti

MIRA TRAŽI ĆERKU: Rodila sam te živu i zdravu 1992, sutradan te nije bilo! Znam da si živa!

Društvo -

BEOGRAD - Tražim svoju kćerku koju sam rodila 14. 2.1992. godine u Višegradskoj bolnici uz Beogradu. Rodila sam je živu i zdravu, da bi sutradan videla da je nema. Pitala sam gde je beba, a oni mi kažu da je beba umrla. Nisu me obavestili, napisala je Mira Sladaković Tošić na svom Fejsbuk profilu.

Uz dodate fotografije i molbu svima da šeruju njen post u nadi da će naći ćerku za koju veruje da je živa i da joj je oteta, Mira je napisala i sledeće: "Znam da je živa i da će me pronaći. Ja nju tražim već 18 godina. Živim za taj dan da je zagrlim i da joj kažem da nije ostavljena. Zli ljudi su mi je otrgli iz naručja. Javi mi se."

Mira, međutim, nije objasnila ima li ikakvih čvrstih dokaza da joj je ćerka živa ili je samo reč o majčinskom instinktu, veri i osećaju da joj je dete negde živo. Takođe, Mira nije objasnila ni kako je to traži 18 godina iako navodi da je ćerku rodila 1992, što znači da bi ona, ukoliko je živa, sada imala 24 godine.

Portal Kurir je ovaj post sa Fejsbuka objavio u najboljoj nameri i želji da pomogne majci koja tvrdi da traži svoje dete i veruje da je živo.

(Foto: Facebook printscreen Mira Sladaković Tošić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track