MUŽ SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Bez posla sam, pa kuvam ženi!
Foto: Marina Lopičić

Otvorio dušu

MUŽ SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Bez posla sam, pa kuvam ženi!

Društvo -
Koliko puta napravim ručak, a ona ne stigne da dođe, mnogo radi, kaže Ranko Dejanović

BEOGRAD - Ranko Dejanović, biznismen kaže da mu ništa nije teško da učini za svoju suprugu Slavicu Ðukić Dejanović, direktorku „Laze Lazarevića“ i visokog funkcionera SPS, pa tako otkako je nezaposlen preuzeo je na sebe i ulogu domaćice. U ispovesti za novi broj magazina Njuzvik Dejanović kaže da iako mu je život opterećen radom oni faktički žive samo od Slavičinih primanja jer on sada slabije zarađuje.

- Svi misle da smo nafatirani i da živimo u izobilju. Nemamo vremena da se posvađamo ni da primetimo da nam nešto fali. Koliko puta napravim ručak, a ona ne stigne da dođe, žao mi je što previše radi - kaže Ranko i dodaje:- Pomažem joj gde god mogu, i skuvam i ispeglam, ništa mi nije teško.

Srećan par... Ranko Dejanović sa suprugom Slavicom
Srećan par... Ranko Dejanović sa suprugom Slavicom

Kada je Slavicu prvi put ugledao, svom prijatelju je rekao: „E, ono je žena mog života“ i od tog trenutka je mesecima jurio za njom sve dok mu ona nije dala svoj privatni broj telefona, a onda su usledili ogromni buketi orhideja iz Holandije kakvi u Srbiji za vreme sankcija nigde nisu mogli da se nađu. Ali to nije bilo sve jer je pravo iznenađenje tek sledilo - crveni BMW 325, koji je kupio i registrovao na Slavičino ime i ostavio ga ispred njenog stana, okićen orhidejama, dok je unutrašnjost kola ispunio skupim i luksuznim ženskim sitnicama.- Putovao sam mnogo, uvek sam joj donosio nešto s putovanja. Nekad cipele, nekad bundicu. Ja joj kupim bolje cipele nego ona sama - priča Ranko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track