Ne mešamo se u medijski rat
Foto: Twitter

Reagovanje Marina Komad, savetnica lidera SDS Borisa Tadića

Ne mešamo se u medijski rat

Društvo -
Kako Tadić i Komad nemaju zamerke na tekst, niti prenetu njenu izjavu u pomenutom tekstu, Kurir podseća da je naslov teksta odraz uredničke slobode

BEOGRAD - Boris Tadić je gostujući u emisiji "Ćirilica" govorio isključivo o medijskoj situaciji iz vremena njegovih predsedničkih mandata i o činjenici da nikada nije kontrolisao medije ili naručivao medijske sadržaje.

Njegove izjave su izvučene iz konteksta, reinterpretirane i zloupotrebljene u svrhu obračuna Informera i Kurira. U jučerašnjem broju Kurira smo demantovali tekst iz Informera, a ovom prilikom demantujemo naslov iz jučerašnjeg broja Kurira „Tadić:Vučićević je Đilasov plaćenik", budući da Boris Tadić nije dao nikakvu izjavu Kuriru na ovu temu, niti je izjavio ono što je citirano u naslovu. Kao što ni u emisiji nije govorio o tabloidima u tom kontekstu, tako ni sada ne želi da komentariše kontekst u koji su stavljene njegove izjave.

Niti želi da učestvuje u ovom obračunu tabloida, niti da u njemu zauzima strane, a snimak emisije pokazuje njegove izjave i njihov kontekstu - navodi se u reagovanju Marine Komad, savetnika za medije Borisa Tadića. Kako Tadić i Komad nemaju zamerke na tekst, niti prenetu njenu izjavu u pomenutom tekstu, Kurir podseća da je naslov teksta odraz uredničke slobode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track