NEZAPAMĆENA AVIONSKA NESREĆA U RUSIJI: Vučić uputio telegram saučešća Medvedevu
Foto: Marina Lopičić

Nemerljivi gubici

NEZAPAMĆENA AVIONSKA NESREĆA U RUSIJI: Vučić uputio telegram saučešća Medvedevu

Društvo -
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu povodom avionske nesreće u kojoj su poginuli ruski državljani.

"Sa velikim žaljenjem smo primili vest o pogibiji ruskih državljana u padu aviona kompanije "FlajDubai" kod Rostova na Donu. To je nemerljiv gubitak za Vaš narod. U bolnim trenucima teško je naći reči utehe, ali znam da ćete Vi i Vaša Vlada pružiti preko potrebnu podršku onima koji su izgubili svoje najmilije", navodi se u telegramu saučešća, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Premijer Vučić je u ime nadora, Vlade Srbije i u svoje ime izraze najdubljeg saučešća uputio i porodicama i prijateljima stradalih.

Saučešće i Gojkovićeve

I predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković uputila je telegrame saučešća predsednicima Državne dume i Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Sergeju Nariškinu i Valentini Matvijenko, povodom pada aviona i pogibije ruskih državljana.

"Duboko nas je potresla vest o padu aviona i ljudskim žrtvama. U ime Narodne skupštine i svoje lično ime molim vas da primite izraze najdubljeg saučešća zbog tragične nesreće i gubitka ljudskih života i prenesete izraze saučešća porodicama nastradalih", navodi se u telegramu saučešća, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track