NOVI, BOLJI, BRŽI: Testirajte beta verziju sajta Kurir.rs

DOBRO DOŠLI

NOVI, BOLJI, BRŽI: Testirajte beta verziju sajta Kurir.rs

Društvo -
Od danas svi posetioci našeg sajta mogu da testiraju novu beta verziju sajta Kurira, koja u pozadini nosi najsavremeniju tehnologiju sa novom strukturom programiranja koja višestruko ubrzava učitavanje sadržaja

Sa beta verzijom sajt Kurir dobija i novi vizuelni identitet. Nova verzija rezultat je želje tima Kurira da posetiocima pruži poboljšan i unapređen dizajn, koji će olakšati pretragu, povećati preglednost, biti udobniji za čitanje, ali i ponuditi dosta novih, zanimljivih sadržaja sa jasno izdvojenim kategorijama i vestima uopšte. Prioritet je i ovog puta bilo zadovoljstvo naših posetilaca.

Noviteti koji su vidljivi već na prvi pogled nalaze se na stranama pojedinačnih vesti i odnose se na opcije za lako deljenje vesti putem raznih kanala komunikacije. Naime, korisnik našeg sajta sada samo jednim klikom može vest podeliti sa svojim kontaktima i Viber ili Whats app, pored već standardnih društvenih mreža ili putem imejla. Takođe, nove fotogalerije pružaju vam mogućnost da sa prijateljima podelite i svaku sliku pojedinačno.

Indeks R koji smo predstavili prilikom lansiranja mobilne verzije sajta Kurir , integrisan je sada kao novina i na desktop verziji sajta Kurir. R je oznaka koja će meriti reakcije naših korisnika na svaku pojedinačnu vest na sajtu, ovaj put na svim platformama. Dobrodošli na novi, brži i bolji Kurir.rs VAŽNA NAPOMENA: Korisnici na Kurirovim aplikacijama za android i iOS za sada neće iskusiti nikakve promene. Nova verzija sajta Kurir već je implementirana za korisnike koji sajtu pristupaju preko mobilne verzije. Dakle noviteti se nalaze na desktop i tablet verziji i možete im pristupiti jednostavnim klikom na dugme "testirajte novu beta verziju sajta Kurir".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track