NOVO MESTO U BEOGRADU ZA UŽIVANJE DECE I RODITELJA
Foto: PR

NOVO MESTO U BEOGRADU ZA UŽIVANJE DECE I RODITELJA

Društvo -

OFY TOY LAND, je za Beogradjane i posetioce, otvorio novu veliku dečiju robnu kuću, u Nušićevoj 11, koja se prostire na 1500m2 I ima preko 10.000 artikala. Za subotu, 5.septembar, zakazano je I veliko druženje sa posetiocima, sniženje od 10% na sve artikle, pokloni iznenađenja, kao I animacija za decu od 17 – 21h. Madjioničari, predstava, kreativne radionice, samo su deo sadržaja koji je Ofy Toy Land pripremio za one koji dođu.

Ofy Toy Land je od sada mesto u centru grada u kojem možete kupiti sve za vaše dete. Na čak pet spratova uređeno je isto toliko tematskih celina sa više od 10.000 artikala. Na plavom spratu u bilo koje doba godine možete pronaći morske rekvizite poput bazena ili dušeka, ali i sve za sportske aktivnosti od bicikala do rolera. Školske torbe I sav neophodan školski pribor nalazi se na raskošno opremljenom narandžastom spratu. Tu je smešteno i preko 700 naslova knjiga namenjenih deci od najmanjeg uzrasta, pa sve do tinejdžerkog doba. Veliku pažnju posetilaca će sigurno privući Žuti sprat na kojem su smeštene sve one društvene edukativne igre neophodne za pravilno odrastanje dece. Plavo-roze sprat je namenjen potrebama najmlađih mališana. Od flašica, pribora za kupanje, kolica, ogradica, garderobe, pa do svega onog što je potrebno za opremanje bebine sobe. Crveni je sprat igračaka od onih sa likovima crtanih junaka, preko setova za kuvare, vatrogasace, lekare, sve do divnih igračaka sa kojima idu na spavanje.

Prema rečima Tatjane Bošković vlasnice I direktorke OFY TOY LAND-a, ova robna kuća je otvorena sa idejom da kupci u svakom trenutku, bez obzira na sezonu, mogu pronaći sve neophodne stvari za srećno i bezbrižno odrastanje dece."Koncept koji ćemo negovati je da ovaj prelepi prostor ne bude samo prodavnica, već mesto koje će deca prepoznavati kao svoj kutak u kojem će potpuno besplatno moći dobro da se zabave, ali i da nauče nešto. Tako smo osmislili dan za knjigu u okviru kojeg ćemo predstavljati najlepše dečije naslove. Porodični dan je još jedna aktivnost u okviru koje želimo da omogućimo roditeljima i deci da učestvuju u igranju novih društvenih igara. Tokom kreativnog dana edukovaćemo decu o reciklaži, učiti ih pomalo zaboravljenim tehnikama za izradu ručnih radova, a posebno smo ponosni na radionice arhitekture koje do sada nisu viđene" predstavila je direktorka OFY TOYLEND-a samo deo aktivnosti koje mališane očekuju u novoj robnoj kući od jeseni."Nadam se da smo ovakvom ponudom zadovoljili razne potrebe svih uzrasta dece I da ćemo pokretanjem naših besplatnih radionica postati omiljeni kutak mališana I njihovih roditelja"-dodala je Tatjana Bošković vlasnica OFY TOYLAND-a.

U subotu, 5.septembra svim posetiocima nove OFY TOYLAND robne kuće omogućen je tokom celog dana popust od 10% na sve artikle! Svi računi, takođe učestvuju u nagradnoj igri i mogu da osvoje desetine nagrada. Za najmlađe je od 17-21h pripremljen I bogat zabavni program.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track