OPREZNO ZA VOLANOM: Umeren saobraćaj, putevi prohodni, ali prilagodite brzinu zbog magle
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Umeren saobraćaj, putevi prohodni, ali prilagodite brzinu zbog magle

Društvo -

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja, kolovozi su suvi i prohodni, a na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja, saopštio je jutros Auto-moto savez (AMS).

AMS Srbije je pozvao vozače da voze oprezno zbog smanjene vidljivosti usled jutarnje magle na području Požege, Dimitrovgrada, preko prevoja na Crnom vrhu, a moguća je i na planinskim predelima, kao i u predelima pored rečnih tokova i kotlinama.

Po poslednjim informacijama Granične policije, na srpskim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih zadržavanja od 20 minuta.

Do 1. oktobra od 6 do 19 časova zbog radova na pripremi za mašinsko presvlačenje kolovoza na putu Zaječar - Negotin, deonica Metriš - Trnjane saobraćaj će na raskrsnicama "Trnjane" i "Metriš" biti preusmeren na lokalni put kroz selo Salaš.

Na deonici autoputa E-75 koja se proteže od Kliničko-bolničkog centra "Bežanijska kosa" i "Hitna pomoć" izvodiće se radovi na izgradnji zidova za zaštitu od buke.

Na delu autoputa E-75 na nadvožnjaku preko preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale), usled postavljanja privremene saobraćajne signalizacije biće izmenjen saobraćaj u smeru Beograd-Niš.

Na deonici puta Kraljevo-Mataruška Banja, u Ulici Dušana Popovića, do 25. novembra zbog izvodjenja radova na ukrsnom mestu za saobraćaj će biti slobodna jedna traka u oba smera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja