OTKAZANA EMISIJA - TV B92: Kasno je poslao emisiju Kesić: Laž, na vreme je stigla

Misterija oko otkazivanja šou-programa

OTKAZANA EMISIJA - TV B92: Kasno je poslao emisiju Kesić: Laž, na vreme je stigla

Društvo -
Na televiziji ističu da nova epizoda „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ nije emitovana jer je produkcija zakasnila. Voditelj to demantuje i poručuje da je najbitnije prikazivanje epizode

BEOGRAD - Nova epizoda popularnog TV šoua „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ u nedelju uveče nije emitovana jer je produkcija te emisije kasnila sa isporukom, kažu na B92. S druge strane, autor ove satirične emisije Zoran Kesić kategorički tvrdi da to nije tačno i da je emisiju, kao i uvek, dostavio na vreme.

- Epizoda je, kao i obično, blagovremeno snimljena, izmontirana i dostavljena televiziji u nedelju u 20 časova. Sem toga, sve i da smo kasnili sa predajom emisije, nadležni na B92 su morali da obaveste mene i moje saradnike da epizoda neće biti puštena kako bismo i mi na vreme mogli da obavestimo gledaoce - navodi Kesić.Nenamerna greškaRTV B92 prethodno je izdalo saopštenje da će nova 51. epizoda „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ biti emitovana 27. aprila u 21 čas u repriznom delu emisije, što se sinoć i desilo.- Nenamernom greškom došlo je i do najave filma u tom terminu umesto Kesićeve emisije - saopštila je Beba Dragić, direktor korporativnih komunikacija B92.Kesić kaže da ne razume zašto u B92 tvrde da je kasnio sa predajom emisije kada se to nije desilo, ali navodi da ipak ne smatra da je reč o cenzuri.- Ne želim da ulazim u to. Ne verujem da je u pitanju cenzura jer u tom slučaju ova epizoda nikada i ne bi bila emitovana. A najvažnije je da emisija na koju smo veoma ponosni i koja je vrlo važna emitovana onako kako smo je snimili.Gledaoci u šokuPodsetimo, u nedelju uveče u programu TV B92 nije emitovana nova epizoda emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ već je, umesto nje, reprizirana prethodna emisija.Kesić je na društvenim mrežama najpre objavio da je zbunjen, kao i gledaoci, i naglasio da pokušava da utvrdi zašto je na programu prošla, a ne nova epizoda emisije. U novoj epizodi trebalo je da bude razmatran slučaj zaštitnika građana Saše Jankovića, kraj štrajka prosvetara, kao i prodaja „Avala filma“.

Zoran KesićBUDALE SU ONI KOJI MISLE DA JE MARKETINŠKI TRIKNa pitanje kako komentariše navode nekih da je neemitovanje emisije marketinški trik, odnosno da je to urađeno kako bi se podigla gledanost emisije koja je počela da opada, Zoran Kesić je kratko odgovorio:- To su budale!

Haos na društvenim mrežamaGLEDAOCI POZIVALI NA PROTESTSamo nekoliko minuta pošto je počela da se emituje stara epizoda, gledaoci su putem društvenih mreža pozvali na protest koji je trebalo da se održi ispred Vlade Srbije sinoć u 20.30 časova. Pošto se Kesić oglasio i rekao da će emisija biti prikazana, gledaoci su saopštili da protesta ipak neće biti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track