Pozorišna predstava Sokin i Bosina za Srpsku naučnu televiziju
Foto: Printscreen Yt

U Ustanovi kulture Vuk Karadžić

Pozorišna predstava Sokin i Bosina za Srpsku naučnu televiziju

Društvo -
Ova predstava već duže vreme zavređuje pažnju javnosti kao sjajna komedija koja povezuje tradiciju i savremenost, jer je u patrijarhalnoj Srbiji 21. veka komedija i dalje porodična, ona je sva vezana za majke, babe, tašte, očeve, svekrve, pašenoge, šurnaje i zetove i sva je i dalje zasnovana na njihovim željama, nadama, sukobima i očekivanjima

BEOGRAD - Sjajna glumačka ekipa – na čelu sa našom proslavljenom glumicom Ljiljanom Blagojević, želeći da pomognu rad prve i jedinstvene u Srbiji, obrazovne i neprofitne TV stanice mladih akademaca – Srpske naučne televizije (SNT), odlučila je da celokupan prihod od prodatih ulaznica za predstavu „Sokin i Bosina“, koja se igra 15. aprila, usmeri mladoj ekipi entuzijasta na obrazovnoj i neprofitnoj televiziji u cilju njihovog daljeg razvoja.

Pozorišna predstava „Sokin i Bosina“ već duže vreme zavređuje pažnju javnosti kao sjajna komedija koja povezuje tradiciju i savremenost, jer je u patrijarhalnoj Srbiji 21. veka komedija i dalje porodična, ona je sva vezana za majke, babe, tašte, očeve, svekrve, pašenoge, šurnaje i zetove i sva je i dalje zasnovana na njihovim željama, nadama, sukobima i očekivanjima.

Sjajan glumački tandem, sjajan reditelj i sjajna energija ove predstave doprineli su da se dogodi upravo to: da, iako su likovi velike Tašte i velike Svekrve, mudre snaje i skromnog zeta, viđeni i viđani u komediji, opet izgledaju čak začuđujuće novo, a publika sa interesovanjem iščekuje rasplet njihove komplikovane situacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track