Pravoslavno sportsko društvo Sveta Srbija obeležilo deceniju postojanja
Foto: Promo

U centralnom domu Vojske Srbije

Pravoslavno sportsko društvo Sveta Srbija obeležilo deceniju postojanja

Društvo -
Očitanom molitvom Oče naš najmlađi sportisti PSD Sveta Srbija označili su početak dramsko muzičkog programa i obraćanja predstavnika društva, koji su zaslužnima uručili blagodarnice

BEOGRAD - Pravoslavno sportsko društvo Sveta Srbija je svečanom akademijom obeležilo deceniju postojanja i rada. U Centralnom domu Vojske Srbije u Beogradu, jubileju Svete Srbije prisustvovali su predstavnici Srpske pravoslavne crkve, Uprave za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama, Gradske uprave na čelu sa zamenikom gradonačelnika Andrejom Mladenovićem, SP Dveri sa Boškom Obradovićem, istaknuti pojedinci, akademici, diplomate, sportisti, brojni prijatelji i gosti.

Očitanom molitvom Oče naš najmlađi sportisti PSD Sveta Srbija označili su početak dramsko muzičkog programa i obraćanja predstavnika društva, koji su zaslužnima uručili blagodarnice. Predsednica PSD Sveta Srbija Vinka Radović osvrnula se na prve pobede, prve otpevane pesme za pevnicom i prva pohađanja svetih manastira kroz lepu duhovnu priču doživljaja jedne devojčice manastira Ostrog i svetitelja Vasilija, krsne slave Svete Srbije.

Direktor PSD Sveta Srbija Miljan Ćeranić izrazio je veliko zadovoljstvo što su se prijatelji Društva kao i uvek do sada okupili u velikom broju i u blagostanju obeležili jubilej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track