PRIVREMENO NA SLOBODI: Gorana Hadžića kod kuće čekala ljubavnica!
Foto: Beta Dragan Gojić

Supruga neće ni da ga vidi

PRIVREMENO NA SLOBODI: Gorana Hadžića kod kuće čekala ljubavnica!

Društvo -
Bivši predsednik RSK pušten na privremenu slobodu zbog tumora mozga, ali ga nisu dočekali najbliži

NOVI SAD - Goran Hadžić, bivši predsednik Republike Srpske Krajine, stigao je sinoć u Srbiju pošto ga je Tribunal pustio na privremenu slobodu zbog teškog zdravstvenog stanja - tumora mozga u finalnoj fazi.Hadžić je doputovao u Beograd redovnom linijom „Er Srbije“, a na aerodromu su ga sačekali policajci koji su ga odvezli kući, u Novi Sad.

Fotografija posle sletanja: Goran Hadžić
Fotografija posle sletanja: Goran Hadžić

Hadžića je u porodičnoj kući, kako saznaje Kurir, umesto zakonite supruge Živke dočekala ljubavnica Borislava Mitrović, sa kojom ima i vanbračnu ćerku. Živka Hadžić će biti kod ćerke dok joj se zakoniti muž ne vrati u Hag.Porodični problemiKućna prijateljica porodice Hadžić rekla nam je da razume Živkinu odluku da ne dočeka supruga koji se vraća iz Haga.- Potpuno je shvatam što je, kad je čula da se Goran vraća, napustila privremeno kuću i otišla kod svoje ćerke. Koje je ona muke, zajedno sa njenim i Goranovim sinom i ćerkom, preživela dok se on sakrivao, to samo oni znaju. A on je za to vreme bio sa drugom ženom i dobio dete. Živka mu je brinula o nepokretnoj majci, sahranila je... Pa ne znam koja bi to žena uradila posle saznanja da se krio i bio s drugom ženom, a oni stalno bili pod prismotrom i pretresima - kaže naša sagovornica.Advokat Hadžića Zoran Živanović kaže da je Borislava Mitrović bila u Hagu kako bi Hadžiću pomogla da se spakuje, ali se vratila juče letom pre njega jer joj je tako naređeno. Na naše pitanje zašto u Hagu nije bila zakonita supruga, dodaje da „ne želi da ulazi u njihove porodične probleme“.Poslednji optuženikPodsetimo, Hadžić je poslednji optuženik koji je uhapšen i time je Srbija Tribunalu isporučila sve optuženike. Bivši predsednik Republike Srpske Krajine optužen je za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja u Hrvatskoj od 1991. do 1995. godine. Uhapšen je u julu 2011. godine na Fruškoj gori i izručen Tribunalu, gde se prilikom prvog pojavljivanja pred sudom izjasnio da nije kriv ni po jednoj tački optužnice.Čeka ga u Živkinoj kući...  Borislava Mitrović

Odrekla ga se...  Živka Hadžić
Odrekla ga se... Živka Hadžić

Pogoršano zdravlje lidera SRSBOJIĆ: ŠEŠELJ NE SME U HAGMilovan Bojić, šef doktorskog konzilijuma za lečenje Vojislava Šešelja, izjavio je da je zdravstveno stanje lidera radikala pogoršano pojavom metastaza na jetri i da bi njegov povratak u Hag predstavljao ubistvo sa umišljajem.- Srčana funkcija mu je pogoršana, sve manje se kreće i ima povišenu telesnu temperaturu - kazao je Bojić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja