PROROČANSTVO VEDE SA KOSMAJA: Neće biti rata, EU se raspada, nova Jugoslavija moguća za 50 godina
Foto: Ps Fb

Biće bolje posle 2022.

PROROČANSTVO VEDE SA KOSMAJA: Neće biti rata, EU se raspada, nova Jugoslavija moguća za 50 godina

Društvo -
Radoslav Rade Živanović (47), poznati srpski vidovnjak i vizionar iz Mladenovca predviđa bolje dane za Balkan, ali tek posle 2022

Radoslav Rade Živanović (47), poznati srpski vidovnjak i vizionar iz Mladenovca, koga su zbog tačnog predviđanja Miloševićevog dolaska na vlast, atentata na Đinđića i hapšenja Karadžića i Mladića prozvali Veda sa Kosmaja, prognozira da će se do 2020. godine raspasti BiH, ko je zapravo kamenovan u Srebrenici, gde će islamski teroristi prvo udariti, kada će komandant Vojske RS na lečenje u Rusiju i koju medalju će srpski košarkaši osvojiti na predstojećem Evropskom prvenstvu.

- Republika Srpska neće postati nezavisna već će u roku od tri do najkasnije pet godina biti pripojena Srbiji. Istovremeno, BiH će prestati da postoji, a Bošnjaci će se ujediniti sa Srbijom. Hrvati će se, u mestima gdje predstavljaju većinsko stanovništvo, priključiti Hrvatskoj - najavljuje Živanović i podsjeća na viziju koju je imao nekoliko dana prije kamenovanja Aleksandra Vučića u Srebrenici.

Neće biti poplava

- I tu sam pogodio rekavši da to nije napad na premijera Srbije, već na Milorada Dodika i RS. Naime, zapadne sile predvođene Sjedinjenim Američkim Državama ulažu veliki napor da naštete RS, ali taj entitet će ovako ili onako 2020. godine biti pripojen Srbiji zajedno sa Bošnjacima - tvrdi Veda, koji uprkos najavama da će na teritoriji bivše Jugoslavije buknuti novi oružani sukobi, ističe da od rata nema ništa.

- Ipak, morate da pazite na terorističke akcije koje će biti organizovane izvana. S tim u vezi, već na proleće se mogu očekivati udari na Banjaluku i Sarajevo dok Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora i Slovenija mogu biti mirne u tom pogledu - upozorava Živanović.

Ovaj Veda sa Kosmaja predviđa da će prvi predsednik RS Radovan Karadžić i komandant Vojske RS Ratko Mladić (hapšenje najavio pet dana ranije), nažalost, biti nepravedno osuđeni u Hagu.

- Ne vidim njihov povratak u Srpsku. Jedino će Rusija nešto učiniti na planu lečenja Ratka Mladića, ali tek naredne godine - kaže Rade i naglašava da u RS i BiH neće biti poplava kao 2014.

- One nižeg intenziteta možete očekivati narednog marta, aprila. Biće ugroženo stanovništvo u dolinama reka pa neka ljudi u to vrijeme otvore četvore oči - savjetuje ovaj vizionar.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Navodi da će se Crna Gora vratiti u okrilje Srbije tek kada sa vlasti ode Milo Đukanović.

- Na to će se čekati bar 10 godina... Što se tiče Kosmeta, ono je de facto nezavisno i tako će biti 15-20 godina dok ne ojača Rusija. Onda će Kosovo postati deo Srbije, ali nikada kao što je bilo. Pošto su Srbi većinom napustili ognjišta, Kosovo će u Srbiji dobiti veliku autonomiju a „velike Albanije" nikada neće biti - predviđa Živanović, koji ne uočava skorije otopljavanje političkih odnosa Beograda i Zagreba.

- Pomaci nabolje su mogući za nekoliko godina, a bolji život, standard, ekonomski razvoj i zapošljavanje za sve narode na ovim prostorima dolazi tek nakon 2022. godine. Takođe, prema mojim vizijama moguće je uspostavljanje saveza država poput onoga u SFRJ, ali za 50 godina s tim da će Srbija postati kraljevina 2105. godine - prognozira ovaj Mladenovčanin i kaže neće biti ništa od ulaska Srbije i BiH u Evropsku uniju.

- Ne samo zbog skorog nestanka BiH, već i zbog toga što će se EU takođe raspasti za sedam-osam godina - kaže Živanović i najavljuje da se stabilnost na globalnom nivou može očekivati jačanjem Rusije, koju će Vladimir Putin voditi do kraja života.

Nole će još vladati

- Nikada neće doći do rata Rusije i SAD, a Putin će vlast u Ukrajini osvojiti mirnim putem. Grčka ostaje u EU do njenog raspada i kasnije će se pridružiti Evroazijskom savezu. SAD će biti prva sila do 2019, a onda će ubrzano početi da slabe - kaže on.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Inače, uz godinu raspada SFRJ, početak Rata u zalivu, pojavu Putina i Avramovog dinara, među Radoslavovim najvažnijim tačnim predviđanjima su atentat na Željka Ražnatovića Arkana, hapšenje narko-bosa Darka Šarića, da će Zvezda postati prvak Evrope i sveta, Đoković teniser broj jedan...

- Na sljedećem Evropskom prvenstvu u košarci Srbija će osvojiti jedno od prva tri mesta. Novak Đoković nastavlja vladavinu tenisom do kraja karijere, a jedini grend slem koji nije uzeo, tj. Rolan Garos, osvojiće naredne sezone - kaže ovaj vidovnjak.

Mušterije Ceca, Velja, Đinđić!

Radoslav Živanović od rođenja boluje od cerebralne paralize zbog čega teško govori i još teže se kreće. Od 13. godine, kako navodi, ima vizije koje je iskoristio da besplatno pomaže ljudima u pronalaženju nestalih osoba i predmeta, te da vide vlastitu budućnost.- Jedino ne mogu da liječim ljude - ističe ovaj vizionar čije su mušterije bili Ceca, Velja Ilić, Zoran Đinđić i druge poznate ličnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track