RADA DOČEKALA SVOJU PRVU LOTO SEDMICU Njemu milioni, a ona čašćavala! Radnica lutrije delila bombone
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Dobitna kombinacija uplaćena u Palmira Toljatija kod starog Merkatora

RADA DOČEKALA SVOJU PRVU LOTO SEDMICU Njemu milioni, a ona čašćavala! Radnica lutrije delila bombone

Društvo -

BEOGRAD - Misteriozni srećković koji je tiket uplatio u Novom Beogradu, u ulici Palmira Toljatija, osvojio je sedmicu na lotu vrednu neverovatnih 600.000 evra.

Dobitnik je za svega 350 dinara uplatio pet kombinacija, od kojih mu je je poslednja donela premiju. Da sreća bude još veća, i u ostalim kombinacijama osvojio/la i jednu šesticu, peticu i dve trojke.

Radmili P. (68), radnici na dobitnom uplatnom mestu, to je prva sedmica za 11 godina rada u Lutriji. Iako pamti gotovo svaku stranku, o srećnom dobitniku kaže da ne zna ništa.

Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

- Nadam se da ću premotati film i shvatiti o kome se radi. Toliko sam želela da neko kod mene dobije sedmicu i konačno mi se to ostvarilo. Veoma sam uzbuđena. Gledala sam izvlačenje i čula sam da se radi o Novom Beogradu, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da se radi o mom uplatnom mestu. Međutim, kad mi rekoše da je kod mene, nisam znala gde se nalazim. Drago mi je što sam nekoga usrećila. Dabogda bio živ, zdrav i radostan, i nek taj novac potroši u sreći i zadovoljstvu. Nek mu bude drago do kraja života kao što je meni danas i biću zadovoljna - sa osmehom od uva do uva priča Radmila.

Na njenom radnom mestu juče je bilo pravo slavlje, nije bilo osobe koja joj nije čestitala, dok je ona skromno odmahivala glavom govoreći: „Nije do mene, svako svoju sreću nosi sa sobom“.

- Toliko je dobitaka prošlo kroz moje ruke - 50.000 evra, milion dinara, „fijat punto“ i bezbroj šestica, ali nije ovo srećno mesto, ljudi su srećni, to je moja deviza. Moje je samo da maksimalno budem korektna prema svakome i da objasnim sve što treba, jer ne volim kada stranka ode nezadovoljna - objašnjava nam Radmila, koja nas je u čast njene prve sedmice častila „greb-greb“ srećkama i bombonama.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track