SJAJNI USLOVI ZA VOŽNJU: Gužvi nema ni na granicama, ni na naplatnim rampama
Foto: Dragana Udovičić

SJAJNI USLOVI ZA VOŽNJU: Gužvi nema ni na granicama, ni na naplatnim rampama

Društvo -

BEOGRAD - Nastavlja se period lepog vremena, a vozače očekuju letnji uslovi vožnje uz napomenu da početak radne nedelje donosi uobičajeno pojačan saobraćaj na svim frekventnijim putevima, posebno na prilazima većim gradovima, ali da zastoja nema.

Na naplatnim rampama zadržavanja su oko desetak minuta osim u satima dnevnih špiceva.

Prema poslednjim informacijama, na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja za putnički saobraćaj.Prema prognozi, ujutro po kotlinama i rečnim dolinama sa maglom, a tokom dana sunčano i toplo.Vetar slab do umeren, istočni i jugoistocni, najviša dnevna temperatura od 29 do 33 stepena.

Saobraćaj je u Srbiji i u ranim popodnevnim satima umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, a vozače očekuju prave letnje temperature, pa se savetuje da iz tog razloga ne putuju u najtoplijem delu dana.

Kako je saopštio AMSS, na naplatnim rampama Stara Pazova, Sirig i Nais zadržavanja su oko 10 minuta, dok se na Bubanj Potoku očekuje i petnaestominutno čekanje. Prema poslednjim informacijama na našim graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja za putnički saobraćaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track