Slavski recepti, ikone i običaji na dar!

TRADICIJA NA POKLON Uživajte u prazničnim danima uz Kurir

Slavski recepti, ikone i običaji na dar!

Društvo -
Od 5. novembra, u narednih 14 dana, Kurir će u okviru svakog štampanog broja poklanjati slavski dodatak

BEOGRAD - Praznični period je pred nama, kad svaka srpska porodica obeležava slavu ili odlazi u goste kako bi u skladu s narodnom tradicijom i verovanjem proslavila krsnog sveca!

Kurir je u to ime samo za vas pripremio specijalni dodatak, koji će vam biti dostupan u sledeće dve nedelje, a čitavoj vašoj porodici doneće brojne poklone, korisne savete, crkvena učenja i usmena predanja. Takođe, slava ne može da se zamisli bez bogate gozbe, pa je i hrana jedna od zastupljenih tema.

Tako će počev od 5. novembra, u narednih 14 dana, Kurir u okviru svakog štampanog broja poklanjati slavski dodatak. Ovo specijalno izdanje sadrži ukupno 14 poklona, od kojih će vas na kioscima 5. novemra prvo dočekati dodatak sa ukoričenim albumom izrađenim kako biste lakše čuvali raznovrsne recepte odabrane samo za vas. Dan kasnije, 6. novembra, darivaćemo vam ikone za sveće, a u periodu od 7. do 18. novembra kroz zanimljive priče, predanja, verovanja i običaje moći ćete da se informišete o svim što je u vezi s proslavom vašeg krsnog sveca i porodičnog zaštitnika.

U to ime, SREĆNA SLAVA, DOMAĆINE!

(S. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track