SREĆAN PUT: Na granicama nema čekanja
Foto: Dragana Udovičić

Ni zastoja, ni gužvi

SREĆAN PUT: Na granicama nema čekanja

Društvo -

BEOGRAD - Magla i sumaglica smanjile su jutros vidljivost na putevima u Srbiji, a tokom dana su mogući pljuskovi, uglavnom na jugu i istoku Srbije, te i lokalni odroni, upozorio je vozače Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Po podacima Uprave Granične policije, na graničnim prelazima Srbije nema čekanja dužeg od 30 minuta za putnički saobraćaj.

Zbog radova će danas biti izmenjen saobraćaja na delu auto-puta Beograd-Niš, od naplatne rampe Bubanj potok do izlaza "Tranšped", u smeru ka Nišu.

Na toj deonici će ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a petkom, subotom i nedeljom samo zaustavna saobraćajna traka.Na auto-putu Beograd-Novi Sad, deonica Stara Pazova-Novi Banovci, od 7 do 17 danas će biti izmenjen saobraćaj u smeru Stara Pazova-Novi Banovci (desna kolovozna traka).

Na putu Niš-granica Bugarske, deonice Pirot-Sukovo i Sukovo-Dimitrovgrad, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova.Izmena zbog radova ima i na putu Raška-Novi Pazar, u mestu Batnjak.Usled klizišta sužen je put Šiljkovica-Rošci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja