SUNCE SE NAKRATKO VRATILO, BABA MARTA PONOVO PRETI: U Srbiji sutra VETAR, KIŠA i SNEG
Foto: Fonet Oktobar 2013

Naoblačenje

SUNCE SE NAKRATKO VRATILO, BABA MARTA PONOVO PRETI: U Srbiji sutra VETAR, KIŠA i SNEG

Društvo -

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i hladnije, ujutro i prepodne na severu i zapadu, do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, posle podne u većini krajeva povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 3 do 8, najviša dnevna od 8 do 12, u Negotinskoj Krajini oko 15 stepeni.

Foto: Printscreen/RHMZ
Foto: Printscreen/RHMZ

U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno i hladnije a od sredine dana povremeno sa kišom i pojačanim severnim i severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko 6, najviša dnevna oko 9 stepeni.

Foto: Beta
Foto: Beta

U Srbiji će u subotu biti vetrovito sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom uz postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Zatim se predviđa promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme.U jutarnjim satima ponegde će biti slab mraz, a jutarnja temperatura kretaće se oko prosečnih vrednosti.

Foto: Printscreen/RHMZ
Foto: Printscreen/RHMZ

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i reumatičarima. Kod osetlјivih osoba su moguće meteoropatske reakcije u vidu neraspoloženja, glavobolјe i bolova u kostima i zglobovima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nikako ne bacajte koru od pomorandže: Ovo je 7 fenomenalnih načina da je upotrebite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track