SVETI SAVA PONOVO U AKCIJI: Oblepili grad slikama novog narko-dilera iz Lazarevca!

Nastavak borbe

SVETI SAVA PONOVO U AKCIJI: Oblepili grad slikama novog narko-dilera iz Lazarevca!

Društvo -
Plakati sa slikom Lazarevčanina Milije V., koga su aktivisti Udruženja „Sveti Sava“ označili kao dilera narkotika, osvanuli su pre nekoliko dana širom te opštine

Aktivisti neformalnog udruženja građana „Sveti Sava“ iz Lazarevca nastavili su svoju akciju i ponovo oblepili čitav grad plakatima slikom Milije V. (33), označivši ga kao višegodišnjeg dilera heroina.

Plakatima sa njegovim likom oblepljen je čitav grad, a kako se saznaje, o slučaju je obaveštena i policija. Ispod fotografije, aktivisti udruženja postavljaju pitanje nadležnim institucijama zašto Milija V. do danas nije uhapšen iako se on „neometano bavi preprodajom heroina punih 18 godina“.

- Nećemo odustati sve dok ne bude uhapšen. Sav heroin koji se u poslednje vreme prodaje u Lazarevcu je njegov. Nedavno je uhapšeno nekoliko njegovih ortaka, zbog čega je prodaju preusmerio u druge gradove. Nakon što smo objavili nejgovo ime i fotografiju dobijali smo pretnje, ali ni to nas neće zaustaviti - poručuju iz Udruženja „Sveti Sava“.

Delovanje i u drugim gradovima

Ohrabreni činjenicom da je država odreagovala na njihov rad, aktivisti se neće zaustaviti na ovoj optužnici, već nameravaju da svoje delovanje prošire i na druge gradove u Srbiji, po kojima dileri narkotika slobodno šetaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track