Toma Nikolić odlikovao V i PVO i ambasadora Alžira
Foto: Rojters

Potpisan ukaz

Toma Nikolić odlikovao V i PVO i ambasadora Alžira

Društvo -
ambasador Demokratske Narodne Republike Alžir Abdelkaderu Mesdua odlikovan je Ordenom srpske zastave drugog stepena, a Vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana Vojske Srbije, Ordenom belog orla sa mačevima drugog stepena

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je Ukaze o dodeli odlikovanja ambasadoru Alžira Abdelkaderu Mesdua i Vazduhoplovstu i protivvazuhoplovnoj odbrani Vojske Srbije, saopštila je danas pres služba predsednika.

Kako je navedeno, 9. decembra 2014. godine ambasador Demokratske Narodne Republike Alžir u Republici Srbiji, Abdelkader Mesdua odlikovan je Ordenom srpske zastave drugog stepena, za zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i DNR Alžira.

Dvanaestog decembra 2014. godine odlikovano je Vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana Vojske Srbije, Ordenom belog orla sa mačevima drugog stepena, za naročite zasluge u izgradnji sistema odbrane Republike Srbije, unapređenju i održavanju operativnih sposobnosti u uslovima novih bezbednosnih izazova, a povodom Dana Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, 24. decembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track