(VIDEO) ŽENA SILOVANA SA 6 GODINA DOŠLA U JUTARNJI PROGRAM: Brat me silovao u kući punoj gostiju...
Foto: Printscreen/Pink

Stravična sudbina kakvu Srbija skoro nije čula

(VIDEO) ŽENA SILOVANA SA 6 GODINA DOŠLA U JUTARNJI PROGRAM: Brat me silovao u kući punoj gostiju...

Društvo -

BEOGRAD - Ne živim ja u prošlosti, prošlost živi u meni... To je problem... Sećam se svega kao da sam imala 15 godina, svakog detalja... A to se dešavalo od moje pete do sedme godine... Jednog dana majka je ušla u sobu i to je prestalo - u suzama je ispričala 39-godišnja žena koju je kao devojčicu od 6 godina silovao rođeni brat.

Ona se pre par dana javila telefonom u Jutarnji program Pink televizije dok je gostovao advokat koji je govorio o krivičnom delu incesta i ispričala svoju stravičnu sudbinu kakvu Srbija skoro nije čula.

Foto: Pink Printscreen
Foto: Pink Printscreen

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POTRESNA ISPOVEST GLEDATELJKE JUTARNJEG: Silovao me brat, bilo mi je samo 6 godina...

Ona se jutros pojavila u Jutarnjem programu gde je sa gledaocima podelila svoju strašnu životnu priču.

- Zvala sam vas da to izbacim iz sebe, ne može mi niko pomoći... Nekad osetim kao da se to sad dešava, a bilo je pre 33 godine - dodala je isprekidanim glasom.

- Moja majka je bila jako stroga žena, otac nije znao... Kad je tog ušla u sobu i zatekla brata kako mi sve to radi... Sećam se samo batina, strašnih batina koje je dobio... Otac nikad nije saznao i tražila je da to ostane zauvek između nas troje - ispričala je drhtavim glasom i dodala da su imali ogroman stan i da ju je brat silovao u njenoj sobi čak i jednom prilikom kada im je kuća bila puna gostiju. Dodala je i da je pokušala da se odbrani od njega ali da nije mogla...

Foto: Printscreen Pink
Foto: Printscreen Pink

U potresnoj ispovesti rekla je da nema posao i da ima samo pet razreda osnovne škole i da joj je majka, kada joj je rekla da više ne želi da ide i da ne može da ide u školu, kazala u redu. Ona je pojasnila i da je od kuće otišla sa 15 godina, čim je skupila neki dinar da može da ode i da joj je Beograd uvek bio u glavi kao mesto gde bi želela da ode jer je bio dovoljno velik kao grad u kojem je "mogla da se utopi" i koji je "mogao da je proguta".

- Ja sam imala cilj, da sa devet-deset godina imala sam jedan cilj, da sa 14-15 sakupim malo novca koliko mi je potrebno i da odem. Beograd je bio taj grad gde sam osećala da je veliki i da može da me proguta. Završila sam pet razreda. Rekla sam mami posle petog razreda da više ne mogu psihički. Ipak je trebalo da udari šakom od sto i da me natera da završim. Toga se najviše kajem...

Foto: Printscreen Pink
Foto: Printscreen Pink

Kako je otišla iz malog mesta u kojem je živela...

- Mene nikada niko nije pokušao da nađe. Ni otac, ni majka, i saznala sam preko rođaka da su umrli. Otac je bio miran i slučajno sam jednom prilikom kad sam prolazila kroz taj grad okrenula glavu i videla njega iz autobusa u lokalu kako sedi, posle 10-12 godina. Osetila sam kao da mi je neko nož zabio u grudi. On je najmanje kriv, on nikako nije bio kriv. Nije znao... Bila sam njegova mezimica, to mi je dokazivao.

O udaji, mužu i rastanku...

- Bio je nežan, sušta suprotnost muškarca kog sam se sećala. Bio je jako patrijahalan, kad je saznao šta mi se desilo, otišao je. Kada sam ušla u kuću i zatekla prazno sve, samo burmu i pismo, u kojem je pisalo "Voleću te, zauvek" tu noć sam definitivno izgubila volju za životom. Ljubav ne postoji. Treba prvo srediti svoj život ako je moguće, da ne bih išla u patetiku, a ja sam krenula tim putem - ispričala je.

Foto: Printscreen Pink
Foto: Printscreen Pink

- Moj brat je bio zatvorena osoba, imao je drugove, ništa pozitivno o njemu nemam da kažem, imao je devojku s kojom je kasnije dobio i sina i koju je ostavio - ispričala je dodajući da on danas, kako je čula od rođaka, ima četvoro dece, od toga dve ćerke.

- Mislim na njih... ponekad se pitam da li se i njima događa to što se meni događalo - kazala je objasnivši da se kad-tad sve sazna kao "što se meni dogodilo"... Ali šta ja imam od toga, zapitala se odgovarajući na pitanje da li je razmišljala o tome da li bi on odgovarao za ono što joj je učinio.

- Ja sam rupa, prazna rupa bez dna, bez emocija, bez cilja... - opisala je svoj život...

- Zagazila sam 40. godinu i imam samo pet razreda osnovne škole, a volela bih da 50 odsto manje znam o životu nego što znam - rekla je dodavši da svakome želi da nikada ne stekne životno iskustvo kakvo, nažalost, ima ona.

- Ja plačem kod kuće - dodala je odgovorivši na opasku voditeljke Jovane Joksimović da je hrabra i da je očekivala da će verovatno zaplakati u emisiji.

(EPK/S.Đ.P./D.V.)

BONUS VIDEO:

Kurir TV: Marija Ferizović, posle suđenja - Bila sam mlada, nisam gledala sa kim stvaram porodicu!

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track