VELIKE GUŽVE: Intenzitet saobraćaja pojačan, formirane kolone
Foto: Mladen Radulović

Glavni putevi opterećeni

VELIKE GUŽVE: Intenzitet saobraćaja pojačan, formirane kolone

Društvo -
Na pojedinim naplatnim rampama, Bubanj Potoku i Staroj Pazovi, može doći do formiranja kolona uz nešto duže zadržavanje od uobičajenog

BEOGRAD - Intenzitet saobraćaja na prilazima većim gradovima, a posebno u Beogradu, pojačan je, te je moguće formiranje kolona, uz nešto sporiju vožnju na smederevskom, obrenovačkom, zrenjaninskom i pančevačkom putu, kao i na ibarskoj magistrali, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na pojedinim naplatnim rampama, Bubanj Potoku i Staroj Pazovi, može doći do formiranja kolona uz nešto duže zadržavanje od uobičajenog, pa AMS savetuje vozačima da pripreme tačan iznos za naplatu putarine. Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

I dalje je na snazi obustava saobraćaja zbog odrona na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje u mestu Slijepač most. Alternativni put za putnike koji su se uputili ka crnogorskom primorju je granični prelaz Jabuka, dok svi oni koji putuju do Bjelog Polja, Berana i Rožaja mogu da koriste granične prelaze Gostun i Špiljani.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, juče je na putevima u Srbiji evidentirana 91 saobraćajna nezgoda, jedna osoba je nastradala, a 76 povređeno. Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 46 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 28 osoba povređeno.

AMSS podseća da je u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja počelo sprovođenje akcije posvećene ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima i civilnim invalidima rata.

U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih invalida rata imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMSS, uz polisu AMS Osiguranja od autoodgovornosti i 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa AMSS, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track