(VIDEO) BOJAN PERIĆ BEZ POJASA: Ljubim te brate, vozi malo lakše
Foto: Printscreen Youtube

Nesvesno postao najbolji promoter akcije Biram život

(VIDEO) BOJAN PERIĆ BEZ POJASA: Ljubim te brate, vozi malo lakše

Društvo -
Glumac se naljutio jer u kolima na suvozačevom mestu nije radio sigurnosni pojas, a vozač je prebrzo vozio iako mu je Bojan nekoliko puta rekao da uspori i vozi bezbednije
1 / 8 Foto: Printscreen Youtube

Skrivena kamera sa Bojanom Perićem završila se mnogo brže nego što je planirano jer je glumac naterao vozača da zaustavi automobil i zađe napolje!

Naime, on se naljutio jer u kolima na suvozačevom mestu nije radio sigurnosni pojas, a vozač je prebrzo vozio iako mu je Bojan nekoliko puta rekao da uspori i vozi bezbednije.

"Ne radi ti pojas", rekao je Bojan čim je seo u auto i pokušao da se veže.

"Nije da ne radi meni, ne radi firmi", odgovorio je vozač.

"Pa, ja se ne vezujem zbog firme, već zbog sebe", pokušao je ljubazno da odgovori Perić i pitao kako mu ne smeta pištanje koje proizvodi vozilo kada se osoba u kolima ne veže.

Pošto je gospodin za volanom nastavio da objašnjava na koje sve načine "zaobilazi" saobraćajna pravila, a pritom je vozio neprilagođenom brzinom, poznato TV lice ga je nekoliko puta zamolio da uspori jer "reako je da ne žuri".

"Ej, aj molim te, samo malo uspori. Ljubim te brate!", zamolio je Perić da bi ubrzo odustao od vožnje i zatražio da izađe iz vozila...

Pogledajte snimak na kome se vidi kako je u ovoj situaciji regovao glumac koga smo gladali u serijama "Urgentni Centar", "Jedne letnje noći" i "Vojna akademija" ili kao voditelja emisije "Tri boje zvuka".

Na ovaj način, poznati pozorišni i TV glumac i voditelj je nesvesno postao promoter kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja, koja je deo akcije #biramživot, za promociju vezivanja pojasa tokom vožnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track