(VIDEO) SRBIJO, HVALA TI: Evo kako se američki diplomata posle 4 godine oprostio od naše zemlje!
Foto: Printskirn

Više od službe

(VIDEO) SRBIJO, HVALA TI: Evo kako se američki diplomata posle 4 godine oprostio od naše zemlje!

Društvo -
Porodica Roulands snimila je video-album kao zahvalnicu za divne trenutke koje su proveli u našoj zemlji

Službenik američke ambasade u Srbiji s porodicom proveo je četiri godine u našoj zemlji i za njih nije to bila samo obična službena dužnost. Porodica Roulands oduševljena je Srbijom, gde je provela nezaboravne godine i stekla mnogo prijatelja.

Snimili su video u obliku foto-albuma kojim su želeli da se zahvale na prelepim trenucima provedenim u Srbiji. Oni su radeći u našoj državi stekli mnogo prijatelja i osetili srpsko gostoprimstvo.

"Mislite da je boravak naših diplomata u vašoj zemlji samo službena dužnost? Varate se! Rajan i njegova porodica proveli su četiri predivne godine u Srbiji i boravak u vašoj zemlji za njih je bio više od posla. Porodica Roulands posvećuje vam ovaj video kao zahvalnost za nezaboravno životno iskustvo, divna prijateljstva i toplo gostoprimstvo", piše u opisu videa koji je postavljen na zvaničnoj Fejsbuj stranici američke ambasade.

Mislite da je boravak naših diplomata u vašoj zemlji samo službena dužnost? Varate se! Rajan i njegova porodica proveli su četiri predivne godine u Srbiji i boravak u vašoj zemlji za njih je bio više od posla. Porodica Roulands posvećuje vam ovaj video kao zahvalnost za nezaboravno životno iskustvo, divna prijateljstva i toplo gostoprimstvo. Pogledajte, uživajte i prenesite nam vaše utiske :)

Posted by U.S. Embassy Belgrade on субота 20. јун 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja