VOZAČI, OPREZ: U planinama i dolinama odroni, budite pažljivi!
Foto: Beoinfo

AMSS upozorava

VOZAČI, OPREZ: U planinama i dolinama odroni, budite pažljivi!

Društvo -
BEOGRAD - Auto moto savez Srbije (AMS S) savetovao je večeras vozačima da obrate pažnju ukoliko se kreću putevima uz doline reka, pored stenskih useka i klisura, jer su ovih dana učestali odroni zbog česte promene vremena.c

U saopštenju AMSS se podseća da je tokom noći najavljeno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, kao i da će duvati slab do umeren južni i jugoistočni vetar, a krajem dana i tokom noći u košavskom području i na planinama jak vetar. Na jugu Banata biće povremeno olujnih udara od preko 80 km/h.

AMSS je naveo da se saobraćaj na svim frekventnim putnim pravcima naše zemlje večeras odvija bez prekida i zastoja. AMSS je takođe poručio vozačima da uspore brzinu kretanja u zonama radova, voznju prilagodite uslovima na putu i poštujte postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

U saopštenju se podseća da JKP Parking servis u Beogradu tokom obeležavanja Dana državnosti Srbije, u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

JP „Putevi Srbije” i Sektor naplate putarine će tokom predstojećeg praznika intezivirati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila zbog povećanog saobraćaja na putevima u Republici Srbiji, posebno na autoputevima pod naplatom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track