VOZAČI, PAŽNJA: Evo na kojim deonicama će saobraćaj danas biti obustavljen
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

VOZAČI, PAŽNJA: Evo na kojim deonicama će saobraćaj danas biti obustavljen

Društvo -

Saobraćaj se na putevima u Srbiji odvija nesmetano, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja zbog mogućih povremenih pljuskova koji mogu uzrokovati odrone, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na Pančevačkom mostu u Beogradu će, od danas u 22 do srede u pet sati ujutru, biti na snazi izmena režima saobraćaja, u smeru Pančevo - Beograd, zbog radova na zameni dilatacija na mostu, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zauzeta leva, odnosno, preticajna saobraćajna traka. Svi radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navodi se u saopoštenju. JPO "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, ograničenje brzine, vožnju prilagode uslovima na putu i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će danas i sutra, na državnom putu I B reda broj 27, Loznica 5 - Zavlaka 2, deonica Krst - Zavlaka 2, doći do potpune obustave saobraćaja. Do prekida saobraćaja u ta dva dana doći će u periodu od 9 do 18 sati, zbog izvođenja radova na periodičnom održavanju. Alternativni pravci za sva vozila su državni put II A reda broj 139, Krst - Krupanj i državni put II A reda broj 137, Krupanj - Zavlaka.

Na državnom puta IA reda broj 1, od petlje "Feketić" ka Novom Sadu, danas i u sredu, 11. maja, od 06.00 do 20.00 časova biće izmenjen režim saobraćaja u smeru Horgoš - Novi Sad zbog radova na asfaltiranju kolovoza. Kako su saopstili "Putevi Srbije", tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom signalizacijom i opremom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track