VOZAČI, SMANJITE GAS: Oprez zbog mokrih kolovoza, vetra i magle
Foto: Profimedia

Stanje na putevima

VOZAČI, SMANJITE GAS: Oprez zbog mokrih kolovoza, vetra i magle

Društvo -

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače da zbog mokrih kolovoza, magle i jakog vetra u košavskom području voze oprezno i izbegavaju rizična preticanja i obilaženje vozila.

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 15 minuta, a AMSS je pozvao vozače da voze pažljivo i na deonicama gde su u toku radovi na putu.

Kako se navodi u saopštenju, zbog radova na sanaciji oštećenog kolovoza danas i sutra na delu petlje Beograd - Bubanj potok saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila od 7.00 do 17.00.

Na deonici puta Beograd - Lazarevac, u zoni naselja Meljak i Stepojevac počeće radovi na sanaciji kolovoznog zastora, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 15. novembra na državnom putu Vladičin Han - Vranje, ka selu "Gramadje", zbog popravke mosta preko Južne Morave u obe kolovozne trake saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na izgradnji čeone naplatne stanice Vrčin do 15. novembra saobraćaj će biti usmeren na četiri novoizgradjene trake atutoputa, po dve u oba smera koje su sastavni deo nove naplatne stanice "Vrčin".

Na deonici Brajevo - Baćevac zbog popravke kolovoza do 30. oktobra saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Na južnom kraku Koridora 10, na deonici Srpska Kuća i Levosoje, zbog izgradnje nadvožnjaka saobraćaj je preusmeren na alternativne pravce, a brzina je smanjena i ograničena.

Na deonici Ub - Lipnjak - jezero Paljuvi - Paljuvi - Stublenica - Radljevo do 23. novembra saobraćaj je obustavljen i preusmeren na lokalne puteve zbog izgradnje autoputa Beograd - Južni Jadran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track