VOZAČI, SMANJITE GAS: Oprez zbog mraza i moguće poledice
Foto: AP Jan 2015

Stanje na putevima

VOZAČI, SMANJITE GAS: Oprez zbog mraza i moguće poledice

Društvo -

Vozače u Srbiji u jutarnjim časovima ponegde očekuje slab mraz, pa na deonicama na kojima su vlažni kolovozi može doći do poledice, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Na putevima van većih gradova, vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja koji se obavlja bez zastoja, ali sa izvesnim izmenama na onim deonicama gde su započeti radovi i na kojima važi poseban režim saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Od 28. novembra obustavljen je saobraćaj na deonici Mojković – Krupanj zbog oštećenja mosta. Alternativni put je Barajevo - Dučina - Kosmaj - Djurinci.

Obustavljen je saobraćaj na deonici Mojković – Krupanj zbog oštećenja mosta, pa se vozila usmeravaju na alternativni pravac preko Zavlake i Krupnja.

Zbog radova na sanaciji klizišta i dalje je obustavljen saobraćaj na deonici Ub-Koceljeva, u opštinama Mionica i Koceljeva.

Saobraćaj se odvija alternativnim putnim pravcem preko Družetića, Pambukovice i Novaka. Radovi bi trebalo da budu završeni do 26. decembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track