VOZAČI, STRPLJIVO: Pojačan saobraćaj, na Batrovcima i Horgošu zadržavanja od sat do dva
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

VOZAČI, STRPLJIVO: Pojačan saobraćaj, na Batrovcima i Horgošu zadržavanja od sat do dva

Društvo -

Na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom na ulazu u Srbiju zadržavanja za putnička vozila su dva sata, a na Horgošu s Mađarskom 60 minuta, saopštio je jutros AMS S, pozivajući se na najnovije informacije Uprave granične policije.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Prema podacima Uprave granične policije, tokom da će zbog radova na prelazu Bajakovo sa Hrvatske strane saobraćaj biti obustavljen od devet do 10 sati.

Za vreme ove obustave kao i za vreme pojačanog saobraćaja, savetuje se korišćenje alternativnih prelaze sa Hrvatskom - Šid, Sot, Bačka Palanka, Bogojevo ili Bezdan.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je reletivno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u koj se nalazimo, napominje AMS S.

AMS S ističe da je saobraćaj pojačanog intenziteta.

Zbog građevinske sezone u kojoj se nalazimo i aktuelnih radova na redovnim ili hitnim intervencijama, vozači moraju biti oprezni, a savet je i da se dobro informišu pre put kako bi izbegli deonice na kojima je zbog radova u danima pojačanog saobraćaja smanjena propusna moć, pa su moguće i duže kolone i zadržavanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track