VRAĆA SE ZIMA: Slab sneg veje na Kopaoniku
Foto: Zoran šaponjić

Vreme u Srbiji

VRAĆA SE ZIMA: Slab sneg veje na Kopaoniku

Društvo -
Najhladnije je na Crnom vrhu, a slaba kiša pada na Paliću, u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Beogradu, Kragujevcu...

BEOGRAD - U Srbiji je jutros najhladnije na Crnom Vrhu, gde su u sedam časova izmerena minus tri stepena, slab sneg trenutno veje na Kopaoniku, a u mnogim mestima pada kiša.

Kiša umerenog intenziteta trenutno pada u Somboru, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Slaba kiša trenutno pada na Paliću, u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Požegi, Kuršumliji, Kruševcu, Nišu, Leskovcu i Vranju, dok u Negotinu pada rosulja, odnosno sipeća kiša.

Najtoplije je u Nišu, gde je izmereno 10 i u Dimitrovgradu i Vranju, gde je temperatura vazduha iznosila devet stepeni. Na Paliću, u Somboru, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Beogradu, Velikom Gradištu, Kuršumliji i Leskovcu izmereno je šest stepeni.U Novom Sadu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Kragujevcu i Smederevskoj Palanci izmereno je pet stepeni. U Loznici, Sjenici, Požegi, Kraljevu, Kruševcu i Ćupriji izmerena su četiri, Negotinu tri, Zaječaru dva, na Zlatiboru jedan, a na Kopaoniku nula stepeni. Sneg je na Kopaoniku visok 37 centimetara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja