VUČIĆ I NIKOLIĆ UPUTILI SAUČEŠĆE: Manda je nesebično davao sebe, mamio suze i smeh
Foto: Dado Djilas

Obeležio epohu

VUČIĆ I NIKOLIĆ UPUTILI SAUČEŠĆE: Manda je nesebično davao sebe, mamio suze i smeh

Društvo -

BEOGRAD - Predsednik tehničke Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je porodici Mandić telegram saučešća povodom smrti glumca Milorada Mandića Mande.Vučić je u telegramu naveo da je sa neizmernom tugom i nevericom primio vest o iznenadnoj smrti proslavljenog glumca Milorada Mandića Mande i dodao da će u srcima publike ostati zauvek zabeležena njegova upečatljiva ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorištu.

"Proveo je i okončao život na pozorišnim daskama - mestu koje je naviše voleo. Nesebično dajući sebe, mamio je suze i smeh rasplakavši nas danas poslednji put. Upućujem najdublje saučešće članovima porodice Mandić", navodi se u telegramu Vučića.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je saučešće porodici i prijateljima preminulog glumca Milorada Mandića Mande.

"Veliki prvak srpskog glumišta koji je svojim jedinstvenim darom obeležio epohu našeg teatra, filma i televizije, ostaje zapisan u našim srcima, svakom našem osmehu, ali i u istoriji srpske umetnosti glume", navodi se u telegramu saučešća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track