VULIN ZA LJUBAV PREMA ZEMLJI: Kod mene lično prednost uvek imaju NIS, Telekom i Er Srbija
Foto: Beta

Apel ministra da se troši na državno

VULIN ZA LJUBAV PREMA ZEMLJI: Kod mene lično prednost uvek imaju NIS, Telekom i Er Srbija

Društvo -
Ako je to greh, ja ću taj greh nositi, kaže ministar dodajući da se uvek zalaže za kupovinu domaćeg

BEOGRAD - Ministar za rad i zapošljavanje Aleksandar Vulin apelovao je da se državni novac troši u državnim firmama i istakao da on to podržava ličnim primerom. Govoreći o konkursima za kupovinu nameštaja za ustanove socijalne zaštite, Vulin je istakao da se zalaže za kupovinu domaćeg.

"Dok sam ja ministar, uvek ću davati nalog, pa ne moraju da me poslušaju, da se pare troše u državnim firmama i budžetskim korisnicima", kazao je Vulin novinarima u Beogradu.

"Kod mene lično će uvek imati prednost NIS kada kupujem gorivo, kod telefona prednost će imati Telekom, i kada letim imaće prioritet Er Srbija. Ako je to greh ja ću taj greh nositi", kazao je Vulin. Upitan da li Er Srbija ima prednost iako je njena karta najskuplja, Vulin je odgovorio da ne misli da su karte Er Srbije najskuplje i da je reč o "ljubavi prema zemlji".

"Kada se nešto zove Srbija, e tu ima ljubavi, meni baš lepo zvuči Er Srbija, mnogo mi se sviđa Er Srbija, kada sletim na aerodrom i vidim ime svoje zemlje. Vidim neki nam ne daju da prodajemo karte, možda kod njih nema ljubavi kada čuju Er Srbija, a li kod mene ima, baš volim Er Srbiju", kazao je Vulin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track