ZAVRŠIO U BOLNICI: Miškoviću pozlilo, mora na operaciju
Foto: Nebojša Mandić

Zdravstveni problem: Tajkun hitno hospitalizovan

ZAVRŠIO U BOLNICI: Miškoviću pozlilo, mora na operaciju

Društvo -
Umesto na suđenju u Specijalnom sudu, vlasnik „Delte“ zbog problema sa srcem završio u bolnici i verovatno će biti podvrgnut hirurškom zahvatu

BEOGRAD - Miroslav Mišković, predsednik „Delta holdinga“, hitno je primljen u jednu privatnu beogradsku bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja!Kako saznajemo, ima velikih problema sa srcem i povišenim krvnim pritiskom, a stanje je veoma ozbiljno, pa će najverovatnije biti i operisan.

Bio u poseti... Živorad Vasić
Bio u poseti... Živorad Vasić

Ozbiljno ugrožen

- Mišković ima kardiovaskularnih problema i stanje mu se pogoršalo u nedelju uveče. Iznenada mu je pozlilo, pa je morao hitno kod lekara. Pokazalo se da je stanje ozbiljnije nego što se moglo i pretpostaviti, pa je zadržan u bolnici. Lekari sve vreme vrše ispitivanja i, kako stvari stoje, trebalo bi da bude operisan. Moglo bi se reći da je Miškovićevo zdravstveno stanje baš ozbiljno ugroženo. On vrlo loše izgleda i malaksao je - priča izvor Kurira.Miškovića su juče u bolnici posetili sin Marko i ćerka Ivana, advokat Zdenko Tomanović, kao i direktor hotela „Kraun plaza“ Živorad Vasić. Među prvima je stigao Marko, koji je, vidno uznemiren, bukvalno uleteo u bolnicu, gde se zadržao oko pola sata.- Nemojte, molim vas, ništa da pitate. Žurim - rekao je mlađi Mišković.

Juče mu bila slava

Miškovićev advokat, koji je u bolnicu stigao desetak minuta posle Marka, kratko je za Kurir prokomentarisao:- Da, loše mu je, već sam sve ispričao sudu, znaćemo sve u narednih nekoliko dana.

Inače, Miroslav Mišković trebalo je juče da se pojavi pred Specijalnim sudom, gde mu se sudi zbog malverzacija s putarskim preduzećima, ali je suđenje odloženo za danas, kada će sud razmotriti medicinsku dokumentaciju o njegovom zdravstvenom stanju i ozbiljnost njegove bolesti. Jedan od najbogatijih Srba juče je trebalo i da porodično proslavi krsnu slavu Đurđic.

Nije prvi putŽALIO SE I U ZATVORUMišković je zdravstvenih problema imao i sredinom 2013, i to u vreme dok se nalazio u pritvoru u Centralnom zatvoru. Tada je iz pritvorske jedinice prebačen na Vojnomedicinsku akademiju zbog ozbiljnih srčanih smetnji. Budući da se žalio na bolove u grudima i srčanu aritmiju, urađena su ispitivanja, ali je tada operaciju ipak izbegao.

Ko je Miroslav Mišković- Rođen 1945. u Kruševcu- Bio je direktor kruševačke hemijske industrije „Župa“- 1989. imenovan za potpredsednika Vlade Srbije- Godinama se smatra jednim od najbogatijih Srba- Bio u pritvoru od 12. decembra 2012. do 23. jula 2013.- Uplatio kauciju od 12 miliona evra- Trenutno mu se sudi u Specijalnom sudu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track