Počeo ITkonekt - najveći online IT događaj u regionu!

KONGERENCIJA

Počeo ITkonekt - najveći online IT događaj u regionu!

Edukacija -
Skoro 60 IT kompanija, edukativnih ustanova, IT organizacija, startupa i gejming studija iz celog regiona naći će se zajedno od 31. marta do 2. aprila na virtuelnoj platformi na ITkonektu - online.it-konekt.com

Ova tri dana ovo će biti idealno mesto za sve one koji žele da nađu posao u IT-ju, networkuju, zabave se ili slušaju online konferenciju predavača iz celog sveta.Pristup događaju je besplatan, a dovoljna je samo registracija na online.it-konekt.com. Ne samo da će moći da chatuju sa poslodavcima i imaju razgovore uživo, nego će platforma biti dostupna 24 sata, tako da će svi moći da ostave kompanijama poruku u bilo koje doba dana ili noći. U posebnoj sekciji All IT jobs, biće izlistani svi IT poslovi koji su objavljeni na celom događaju, a posetioci će moći direktno da se prijave klikom na svaki od tih poslova.Ovo je prilika za sve koji žele posao u IT-ju u celom regionu, da se prijave za posao kad god žele i gde god da se u tom trenutku nalaze.Osim toga, posetioci će moći da se zabave na Gejming flooru, ili da osvoje neki od korisnih stvari. Oni koji vole sport ili žele da ostanu u formi mogu da osvoje neku od FitPass propusnica u veliki broj sportskih centara. Za one koji žele da se edukuju i unaprede znanje, pripremljen je niz kurseva u IT-ju koje će moći da osvoje na EDU flooru gde će biti edukativne ustanove i organizacije. CompTIA A+, IT administracija, After Effects, Web Design, 3D Max, Web development WordPress, samo su neki od kurseva koji će biti u mogućnosti da osvoje neki od posetilaca.

Istovremeno će se odvijati online konferencija gde će predavanja držati IT stručnjaci iz celog sveta, iz Amerike, V. Britanije, Izraela, Irske, Uzbekistana i drugih zemalja. Pričaće se o novim trendovima u svetu frontendaša i bekendaša, Agile-u, kako izgleda upotreba najnovije Bluetooth tehnologije u proizvodima budućnosti, kao što su pametne kuće, pametni satovi i sl, a od stručnjaka iz LinkedIna saznaćemo koja su najtraženija IT zanimanja prema statistici ove najveće poslovne društvene mreže u svetu, kao i kako izgleda zapošljavanje na Balkanu.Program i satnica online konferencije je na sledećem linku.Cilj ITkonekta je da napravi veliku regionalnu IT zajednicu, koja će osnažiti IT sektor u regionu i umrežiti IT kompanije, organizacije, gejming scenu, starupove i IT stručnjake u celom regionu.Da podsetimo, prijave za događaj su besplatne, a registracija je na online.it-konekt.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track