DULE KRIO SINA, SAD SE PONOSI: Bajatović proslavio Milošev drugi rođendan!
Foto: Kurir Štampano

Veselje u Vrdniku

DULE KRIO SINA, SAD SE PONOSI: Bajatović proslavio Milošev drugi rođendan!

Politika -
Među najveselijim gostima bili su Bajatovićevi partijski drugovi Branko Ružić, Vanja Vukić, Stefana Miladinović, i Milutin Mrkonjić

BEOGRAD - Iako je pre godinu dana tvrdio da dete nije njegovo Dušan Bajatović, direktor "Srbijagasa" i potpredsednik Socijalističke partije Srbije, proslavio je u subotu drugi rođendan svog sina prvenca Miloša.Velika fešta je organizovana u jednom etnorestoranu u Vrdniku i trajala je do kasno u noć.

Među najveselijim gostima bili su Bajatovićevi partijski drugovi Branko Ružić, Vanja Vukić, Stefana Miladinović, i Milutin Mrkonjić, koji je kao i uvek u ovakvim prilikama imao odličnu podršku svoje životne saputnice Ane Bekute, prenose mediji.

- Dule je to divno organiizovao. Sve je uradio perfektno i precizno, kao i sve u životu. Ostali smo do kasno u noć i bilo je baš lepo i veselo. Ana je naravno uzela mikrofon i pevala sve njene poznate pesme, tako da smo svi uživali – ispričao je Mrkonjić.

Bajatović je cele veceri primao ne samo čestitke povodom Miloševog rođendana, već i komplimente neverovatne sličnosti oca i sina.

- Nema osobe koja nije rekla da je Miloš pljunuti otac. Dule je bio baš u elementu, veselio se sa svima i ponosno pokazivao naslednika - otkrio je jedan od gostiju.

Inače, Bajatović je sina dobio sa Danijelom Maletić zaposlenom u Srbijagasu i nekadašnjom partijskom koleginicom.

Za razliku od Bajatovića, ona nikada nije krila da nosi njegovo dete.

Direktor Srbijagasa negirao je očinstvo skoro do prvog Miloševog rođendana , kada je prelomio i ne samo da je detetu dao prezime Bajatović već je organizovao njegovo krštenje u manastiru Hopovo.

Prošlogodišnje slavlje bila je prva prilika da Bajatović brojnim rođacima i prijateljima predstavi Miloša kao svog prvenca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track