ŠAPIĆ OČAJAN: Seks-afera sa Stanijom uništila mi život
Foto: Aleksandar Jovanovic, Dramir Der

Nagrabusio: Bivši demokrata u problemu zbog starlete

ŠAPIĆ OČAJAN: Seks-afera sa Stanijom uništila mi život

Politika -
Čelnik Novog Beograda požalio se prijateljima da mu je navodna švalerska veza nameštena. Šapićeva žena Milica pobesnela, nije mogao da je ubedi da to nije istina

BEOGRAD - Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd i bivši demokrata, požalio se prijateljima da mu je nameštena seks-afera sa starletom Stanijom Dobrojević i da su mu te laži, koje su obelodanjene u pojedinim medijima, uništile život, saznaje Kurir. Proslavljeni vaterpolista se vajkao da je očajan, da ne poznaje starletu, kao i da mu smeštaju iz političkih razloga.Naime, u medije je procurila navodna intimna prepiska Šapića i Stanije, u kojoj se, između ostalog, dogovaraju o tajnom susretu.Žena mu pobesnelaKako tvrdi izvor blizak Šapiću, on prolazi kroz porodičnu dramu zbog pisanja o navodnoj vezi sa Stanijom.- Šapić je očajan. Šokirao se kada je video da su mu namestili tajnu vezu sa tom starletom, a uopšte je i ne poznaje. Ne pamti da su se čak i sreli. Požalio se da mu ovu aferu sigurno nameštaju iz političkih razloga, ali i da mu je ovakva priča napravila velike probleme u porodici. Supruga Milica mu je pobesnela, nije mogao da je ubedi da to nije istina i da priča nema nikakve veze sa realnošću. Šapić je pre pet meseci dobio drugog sina Fedora, trudi se da vodi miran život i ovakve priče mu nikako nisu potrebne - navodi naš izvor.Šapić za Kurir negira da je u vezi sa Stanijom i poručuje da ne želi da mu se ime pominje u takvim pričama.- Ne poznajem je. Neću uopšte da komentarišem takve laži i ne želim da budem deo takvog medijskog blata u koje neko pokušava da me uvuče - rekao je on.Buru u javnosti izazvalo je pisanje medija da je Šapić navodno u skrivenoj vezi sa Stanijom. Kako tvrde, on se u SMS porukama dogovarao o intimnom druženju sa ovom starletom, koja je, kako su naveli, pohvalila i njegovo umeće u krevetu. Ugovarali susret?Priložili su i navodne SMS poruke koje su razmenjivali. U njima se njih dvoje, navodno, dogovaraju da se vide u Novom Sadu u podne, a Šapić poručuje da ge sačeka ako bude kasnio.Branko Radun, politički analitičar, kaže da Šapiću ovakve stvari mogu da nanesu političku štetu.- Ipak, ona neće biti velika. Takvi skandali mogu da upropaste brak, ali i ostale porodične veze, što se ne može reći baš i za sliku u javnosti. Naša javnost nije preterano puritanska i nema negativnog naboja prema vezama političara. Čak političari mogu da dobiju plus u nekom mačo glasačkom telu - kaže Radun.

Poludela... Milica Rajačić
Poludela... Milica Rajačić

Ko ga ucenjujeBivši radnik DB Božidar Spasić kaže da svaki političar, kada ga uhvate sa starletom, ženom sumnjivog morala, to prvo negira.- Sasvim je realno da je do kontakta došlo. Nekad je to i moglo da se namesti, ali danas više ne! Zna se ko se čime bavi i nemoguće je da vam neko nešto ili nekog podmetne - kaže Spasić i dodaje:- Uostalom, zna se kome se namešta afera i zašto - da bi ga oslabili ili uništili politički ili da bi mu razorili brak. E pa ko bi Šapiću namestio Staniju? Šapića neko hoće da ucenjuje? Ko i zašto?S. M. - D. L. - K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja