ŠOKANTNA OSTAVKA ČLANA GLAVNOG ODBORA SNS: Aleksandre Vučiću, Ti Zevse, umišljeni Bože nad Bogovima!
Foto: Facebook/AP

Igor D. Jakšić se obratio javnosti otvorenim pismom lideru SNS

ŠOKANTNA OSTAVKA ČLANA GLAVNOG ODBORA SNS: Aleksandre Vučiću, Ti Zevse, umišljeni Bože nad Bogovima!

Politika -
Ti, koji ti narod ne odgovara i koji bi isti menjao, a ne znam za koji ...verovatno nemački!!! Za mene je moj najbolji od Londona do Njujorka, jer je MOJ SRPSKI NAROD!

Član glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor D. Jakšić javno se obratio predsedniku vlade i lideru SNS Aleksandru Vučiću. Jakšić, koji je vratio stranačku člansku kartu SNS, optužuje predsednika Srpske napredne stranke za jednoumlje i rad u ličnom interesu, a stranačke kolege za idolopoklonstvo, poltronstvo...- Umišljeni Bože koji zemljom hodaš ....ti Zevse..... Bože nad Bogovima! U stranci koja je postala demokratija jednog uma, puna poltrona i idolopoklonstva, Gde samo jedan čovek radi u ličnom interesu. TI! Marko Aurelije je uposlio čoveka koji je išao uz njega i stalno mu govorio "ti si samo čovek" što savetujem i tebi - naveo je Igor D. Jakšić. On je mišljenja da premijeru Srbije ne odgovara narod.

- Ti, koji ti narod ne odgovara i koji bi isti menjao, a ne znam za koji ...verovatno nemački!!! Za mene je moj najbolji od Londona do Njujorka ,jer je MOJ SRPSKI NAROD! I, pošto se razlikujemo čak toliko do neprepoznavanja, što otkrih u vreme tvoje vladavine... Jer za ovo što ti radiš, ja se nisam borio. Vraćam ti sve ono što si mi dao i što imam od tebe, kartice članstva i Glavnog odbora. Primi moju ostavku na svim nivoima. I kako nas narod kaže "ćeracemo se još".... politički - zaključuje Jakšić.

ALEKSANDRE VUČIĆU Umisljeni Boze koji zemljom hodas ....ti Zevse..... Bože nad Bogovima! u stranci koja je postala...

Posted by Igor D. Jakšić on Tuesday, January 19, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track