(VIDEO) SKANDALOZNO: Udovičić pretvorio tribinu o sportu u promociju SNS!
Foto: Ps

Sramno zloupotreba u Apatinu

(VIDEO) SKANDALOZNO: Udovičić pretvorio tribinu o sportu u promociju SNS!

Politika -
Nekoliko ogorčenih građana juče je napustio tribinu o sportu u Apatinu jer se ona pretvorila u stranački skup Srpske napredne stranke.

Skupu je prisustvovao i ministar omladine Vanja Udovičić, međutim, kad su ljudi shvatili da je on tu kao predstavnik SNS, razočarani su napustili halu jer su očekivali da čuju šta slavni vaterpolista ima da kaže o sportu.Kako prenosi portal televizije Apatin, sve je nagoveštavalo da je u pitanju politika jer su za stolom sedeli predstavnici SNS iz Apatina koji nemaju veze sa sportom. Inače, taj skup je u lokalnim medijima i najavljen kao tribina, međutim, jedan član SNS saopštio je da je u pitanju politički skup ove stranke, a ne tribina o sportu, što je šokiralo građane.Nakon što je Udovičić završio svoje izlaganje, rekao je da želi da čuje i ljude iz sale. Javio se zamenik predsednika opštine Miodrag Bakić, inače član SPS, kome organizatori nisu dozvolili da ode za govornicu jer je u sali stranački skup.Međutim, Bakić se ipak obratio okupljenima tako što je izašao ispred njih i rekao kako je čast da Apatin ugosti velikog sportistu kao što je ministar Udovičić i da je želeo da okupi oko 2.000 sportista i sportskih radnika u sportskoj hali kako bi ga slušali, ali da je razočaran što je ministar došao kao predstavnik vladajuće partije. Pošto Bakiću nije bilo omogućeno da završi svoje izlaganje i da postavi pitanje ministru, on je zajedno sa određenim brojem građana napustio skup.(N. G.)

Bakić hvalio sport u ApatinuZAMALO TUČA PRED MINISTROMInače, na skupu umalo nije došlo do tuče kad je Bakić hvalio učinak opštinske vlasti u oblasti sporta. Pošto su iznesene pojedine kritike o lošem stanju sporta Apatina, on je izašao i govorio suprotno. Kako saznajemo, tada se i pobunio deo okupljenih građana, a jedan od njih je čak krenuo ka njemu, pa je došlo do razmene uvreda. Mladi iz publike uspeli su da spreče tuču, nakon čega je Bakić demonstrativno otišao. On je na izlazu poručio naprednjacima: „Pobedićemo mi ponovo!“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track